Bağcıoğlu Marmara'nın Ana Tedarikçisi Oldu!

Kuruyemiş ve baharatta Made in Kahramanmaraş mührü taşıyan Bağcıoğlu Baharat, Marmara da önemli konumda bir tedarikçi oldu...

Kahramanmaraş'ta 4000 metre kare kapalı alanda modern üretim tesislerinde tarladan imalata üretimi yapılan ve nihai tüketiciye sağlık ve hijyenik koşullarda üretilen Bağcıoğlu baharat ürünlerindeki kalitesiyle İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde faaliyet gösteren kuruyemiş ve baharatçılarla birlikte aktarların ana tedarikçisi oldu.

İSTOÇ - İstanbul Gıda Toptancıları Çarşısı Mahmutbey Mahallesi 15.Ada 166-168 numarada faaliyet gösteren Bağcıoğlu Baharat Marmara Bölge Genel Koordinatörü Resul Bağcı gazetemiz muhabiri Eyüp Kadir Kılcı'ya verdiği demeçte; “Made in Kahramanmaraş” markasını yüceltmek için çalışıyoruz. Geçtiğimiz ay çekimleri tamamlanan ve sosyal medya ile basın kuruluşlarımızda dönmeye başlayan VLOG - Tanıtım Filmimiz aldığı beğeni ve yorumlar ile rekor kıracak. Bağcıoğlu ailesi olarak son tüketiciyi kalite ve sağlıklı ürünlerimizle buluşturuyoruz. Pazarlama departmanımız da çalışan pazarlama uzmanlarımız İstanbul başta olmak üzere tüm Marmara’ya ürünlerimizi filo araçlarımızla günlük sevkiyatlar ile ulaştırıyor. Baharat ve Kuruyemişte bizi tercih eden halkımıza şükranlarımızı sunuyor, hayırlı kazançlar diliyoruz. Baharattan Kuruyemişe, Zahireden Doğal el yapımı ürün çeşitlerimizle esnafımızın daima yanındayız, Dedi.

KAYNAK:HAVADİS TÜRK

Bakmadan Geçme