Aydın: 'Önemli Olan Hayır Duası Alabilmek'

Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Davut Yıldırım ve kooperatif üyeleri Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Davut Yıldırım ve kooperatif üyeleri Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti. 31 Mart Yerel seçimlerinde görevi devredecek olan Belediye Başkanı Sami Aydın ile bir süre sohbet eden heyet Başkan Aydın'a çalışmaları için teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Yıldırım, “Bize verdiğiniz desteklerden dolayı üyelerimiz sizle görüşmek istediklerini dile getirdiler. Size Halk Otobüsçülerimiz dua ediyorlar, bugünde teşekkür etmek için buradayız.” dedi.

Kooperatif üyelerinden Bekir Koncuk söz alarak “Bizim önümüzü açtınız, evimize sıkıntısız ekmek götürüyoruz. Sizinle pozisyonlarımız sıkıntılı gibi göründü ama siz bir cerrah gibi bizi ameliyat ederek ayağa kaldırdınız. Bazı şeyleri sonradan görüyorsunuz. Biz Mevlana Tüneli boş diyorduk ama sonra gördük ki biz ileriyi göremiyormuşuz. Trafiğin büyük kısmı Tünel tarafına çekilmiş biz rahat çalışıyoruz. Bunları yüzünüze değil arkanızdan da söylüyoruz. Sivas'ın yeniden ayağının üstüne durup bir şeyler sahibi olacağı zaman biz kaybettik.  İnanıyorum ki Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı tamamlanınca Kepçeli Kavşağının da yükü hafifleyecek.” dedi.

Bir diğer Kooperatif Üyesi İlyas İpek ise ziyarette gözyaşlarına hâkim olamadı.

İpek, “Mevlana tünelini yaptınız. Kurban Bayramı’nda oradan geçtim çok heyecanlandım. Eve gittim torunlarımı aldım tekrar geçtim, sonra tanıdıkları aradım, tünel açılmış diye çok sevindim. Siyaseten ne yaptı diyenler oluyor yaptığınız hizmetleri görmezden gelmemek gerekir. Bunları bir yabancı yapsa öve öve bitiremeyiz. Sizden önce kavşakları yapamıyorduk, şimdi neler yapıldı. Atık su arıtma tesisi yapıldı, sular arıtıldı. Yollar köprüler yapıldı, gecekondu tipi evlerin önü bile asfalt oldu. Karda kışta araçlarımız güvenlikli biz karşı çıktık siz yol gösterdiniz sayenizde araçlarımızı yeniledik. Ezan okunurken dua ediyorum. Yarabbi bu adamı geri getirin, bir dönem daha başımızdan alma dedim. Sizin bir yerlerde olmanız lazım.” ifadesini kullandı.

 

Bakmadan Geçme