Avşar,'Sizlerin Önce Dualarınızı, Sonra Oylarınızı İstiyoruz'

YEŞİLTEPE MHP DEDİ.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , partisinin düzenlediği Yeşiltepe’deki mitingine  Malatya Milletvekileri ile katılarak, büyüdüğü semtin vatandaşlarından önce dua sonra oy istedi.

Kalabalık bir vatandaşın iştirak ettiği Yeşiltepe mitinginde, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ın konuşmaları sık sık tezahüratlar ile kesilerek, Yeşiltepe MHP diyor şeklinde dakikalarca tezahürat gerçekleşti.

6 milletvekili adayı ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ,Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çicek’inde katıldığı mahalle mitinginde ,MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Yeşiltepelilere seslenerek, “Herkes iki adayı ile veya tek adayı ile yanınıza geldi. MHP 6 milletvekili adayı ile sizlerin yanınızda. Bu kadar değer veriyoruz yeşiltepelilere.”ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin güçlü yarınlarını belirleyecek, Türkiye’ye yaşatılan bu acımasız siyasi,ekonomik krizin giderilmesini sağlayacak çok önemli bir seçim sürecine girildiğini hatırlatan Avşar,”Birbirinden kıymetli şahsiyet sahibi dik duruşları ile bilinen ve aynı zamanda Malatya’mızın özellikle Yeşiltepe semtimizin sosyal ve iktisadi meselelerine vakıf adaylarımızla sizlerin huzurundayız.Adaylarımız Allah’ın izniyle; Malatya’mızın  gecikmiş ve aynı zamanda unutulmaya yüz tutmuş öncelik meselelerine çözüm getirecek, çiftçimizin esnafımızın tüccarımızın iktisadi anlamda kalkınması için seferber olacak Malatya’mız ve Türkiye’miz için özveriyle çalışacaktır.Bu anlamda bu liyakatli adaylarımıza önce dualarınızı sonra oylarınızı istiyorum” dedi.

Avşar, “Yeşiltepe semtindeki vatandaşlarımızın sorunlarını yakinen takip ediyoruz.İşsizlik ve imar ilgili ciddi sorunlar var.Demiryolunun mahalleyi şehirden ikiye ayırması ve gelebilecek hizmetlerin gelmemesi, semt polis merkezinin olmaması, kaderine terk edilmiş olan askeri hastanenin akibeti gibi bir çok sorunla baş başa bırakıldınız. Bugünde görüldüğü gibi 24 Haziran’da Yeşiltepeliler oyunu Milliyetçi Hareket Partisinden kullanacaklar. Saydığımız ve sayamadığımız tüm sorunlarınızı meclise taşıyıp çözüm odaklı çareler bulacağız” ifadelerini kullandı.

Mitinge eski MYK Üyesi Erol Gül, MHP Yeşilyurt  İlçe Başkanı M.Ali Kaya, MHP Battalgazi ilçe başkanı Mesut Samanlı, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çicek, MHP Malatya milletvekili adaylarının hepsi katılım sağladı. Konuşmaların ardından sinema durağından Tektut’a kadar tüm Milletvekilleri ve İl Başkanı ve ilçe başkanları yürüyüş gerçekleştirdi. Tektut mevkiindeki tüm esnaflar ve kahvelere ziyaretler gerçekleştirildi.

Bakmadan Geçme