Avşar, 'Malatya'nın Her Bölgesine Talibiz'

AVŞAR, 'MALATYA'LI VATANDAŞLARIMIZ DOĞRUYU BULACAKTIR'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, TYGD Malatya İl Başkanı ve Battalgazi Gazetesi İmtiyaz sahibi Erdal öztürk’e yaklaşan yerel seçimler öncesi, MHP’ de  dengeleri değiştirecek aday adaylarının müracaatlarını aldıklarını belirterek, ‘Hiç Kimse endişelenmesin, MHP Kadroları Malatya’da varolacaktır’ ifadelerini kullandı.

Öncelikle aday adaylarımızın müracatlarını şu an itibariyle kamuoyuyla paylaşmayı uygun görmüyoruz. Ama en kısa zamanda aday adaylarımızı herkese açıklayacağız. Partimiz il binasında ve ilçe binalarımızda bir şenlik havası var. Buda bizi heyecanlandırmaktadır. Ülküdaşlarımız bizleri göreve geldiğimiz günden bu yana hep destek olmuşlardır. Şu an itibariyle de gözlemlediğiniz gibi tüm teşkilatlarımız sabah erken saatlerinde başlayıp akşamın geç saatine kadar yoğun bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştiriyorlar.” Dedi.

1 sene önce göreve geldiklerini anımsatan Avşar, “1 sene önce il teşkilatımız ile göreve geldiğimizde, bu kutlu davanın bilinci içerisinde davamıza sımsıkı sarılarak, devam ettireceğimize dair söz verdik. Ben ve yönetimim ve akabinde ilçe teşkilatlarımız bilindiği üzere, genel seçimlerde uzun yıllar hasretiyle yandığımız başarıyı  getirdik ve milletvekilimiz Mehmet Celal Fendoğlu beyi , gazi meclisine götürmeyi başardık. Hep birlikte oldu bu başarı. Tüm ilçe teşkilatlarım, mahalle temsilcilerim, MHP’ye gönül vermiş tüm ülküdaşlarım ve akabinde MHP’ye güvenen bütün vatandaşlarımız ile bu başarıyı yakaladık. Bilirsiniz ki insanoğlu başarıya açtır. Bizler bu başarının devam etmesinden yanayız. Şu an itibariyle tüm ilçe teşkilatlarım ile koordineli bir şekilde uyum içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ve evet diyoruz ki, Biz Malatya’da MHP Kadrolarının Büyükşehir olmak üzere, tüm ilçe ve belde belediye başkanlıklarına talibiz. Bunu başaracağız, o güç şu anda inanın MHP kadrolarında mevcuttur.”ifadelerini kullandı.

Her kesime hitap eden bir özelliğiniz var, ve her kesime yardım etmek için ve sorunlarını halletme yolunda büyük gayret gösteriyorsunuz sorusuna ise MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, “Sizinde belirttiğiniz gibi, ortak paydamız Malatya ve Türkiye’dir. Bir çok badireleri atlattık. 15 Temmuz gibi hain bir darbe girişimini büyük bir başarı ile, korkusuzca atlatılmasına sebeb olan bilge lidere sahibiz. Dr.Devlet Bahçeli bey’in müthiş bir beyanatı ile 15 Temmuz hain gecesi bertaraf edilmiştir. O gece ışıkları sönmeyen tek parti Balgat’ta MHP genel merkezidir. Darbe girişimine karşı olduklarını dile getiren Bilge Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli bey, tüm tv ‘lerde sokağa çıkarak, vatanımızı korumamızı emretmiştir. O gece vatanını seven tüm vatandaşlarımız ile  sokaklardaydık. Bir güç oluştu. Ve dış mihraklar geri adım atmak zorunda kaldılar.Türkiye Türklerindir. “şeklinde konuştu.

Malatya’mız için STK’lar olsun, muhtarlarımız olsun, sendikacılar olsun, dernekler olsun her zaman önerilerini önemsemişizdir. Yardım konusunda ise, bu bizim görevimiz. MHP İl Başkanlığı olarak partimize gelip bir çayımızı içen ve sorununu anlatan hiçbir vatandaşımızı, işçimizi,memurumuzu, taşeron işçilerimizi boş çevirmedik. Bu bizim mizacımızda var. Ve bir çok kesimede yardımcı olduk. Yardım sonrası bize ‘Allah Razı Olsun’ demeleri bizlere yetti. Bu mantıkla hareket etmeliyiz. Doğrudur zor bir süreçten geçiyoruz. Ama bu zor süreçten bizlerin yorulma gibi lüksü olamaz. Tüm vatandaşlarımızı , İl Başkanlığımıza ve ilçe başkanlıklarımıza  çay içip sohbet etmeye bekliyoruz. Bilinmeli ki bizler sorunlarınızı sorunlarımız bilip öyle çalışıyoruz.”dedi.

HABER: ERDAL ÖZTÜRK

Bakmadan Geçme