Avşar Malatya MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Avşar, 'Yufka Yürekliler ile Yol Yürünmez'

5 Kasım'da MHP İl Başkanlığı için yapılacak olan seçim ile ilgili adaylığını açıklayan Bülent Avşar,"MHP(Milliyetçi Harekat Partisi) 12.Olağan İl Kongresine adaylığımı açıklıyorum" dedi.

Ülkücü Camiadan gelen ve MHP'de hemen hemen her kademesinde görev almaktan kaçınmayan, Başkan Adayı Avşar, Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in Sözlerini paylaştı. Avşar,"Yufka Yürekliler İle Yol Yürünmez" ifadelerini kullandı.

Avşar, adaylık sürecinde Genel Merkezin icazetlerini aldık ve adaylığımızı sizlerle paylaştık dedi.MHP Malatya İl Başkan Adayı Bülent Avşar  adaylık süreci toplantısında şu görüşlere yer verdi;

"Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığının 12. Olağan il kongresine adaylığımı paylaşmak üzere buradayım.

Kısaca kendimi tanıtmak isterim... Ben Bü!ent AVŞAR birçoğunuzun yakinen tanıdığı, Malatya ülkü ocakları tedrisatından yetişmiş ve MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN birçok kademesinde görev almış, partimin ilkelerine ve ülkülerine her zeminde sahip çıkmış bu değerleri her platformda savunmuş, liderimiz Devlet BAHÇELİ beye gönülden bağlı samimi bir ülküdaşınızım.

Yakın zamanda ülkemizde vuku bulmuş acı ve tarihi bir olaya kısaca değindikten sonra 5 Kasım'da nasip olursa il kongresine neden aday olduğumu açıklamak isterim.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN kuruluş amaç ve ilkelerinin kutsallığını, söz konusu vatan olunca " BENİM İMAN DOLU SERHADDİM VAR” deyip geri kalan her şeyi teferruat saydığını 15 TEMMUZ öncesi ve sonrası acıdır ki hepimiz gördük ve yaşadık.

Her karışına canım;zı, her damla kanımızı feda ettiğimiz ve edeceğimiz VATANIMIZA dış mihrakların ve onların omurgasız kukla uşaklarının aziz ve şerefli TÜRK milletinin destansı mücadelesi liderimiz Sayın DEVLET BAHÇELİ beyin ve parti genel merkezimizin tavizsiz, onurlu duruşu ile plan ve emellerinin başlarına geçtiğine şahit olduk.

Kanımız ile NAKŞOLUNMUŞ al bayrağımızın altında kimlik butmuş satılmış bu hainlere cevaben ; amaç ve gayesi "VATANİN bölünmez bütünlüğü” olduğunu gördüğümüz, liderimiz DEVLET BAHÇELİ beyin ve parti genel merkezimizin vermiş olduğu TÜRK mi!ieti tarafından kabul gören "ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM, SONRA PARTİM VE BEN” anlayışının gür sesi olmak için MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANLiĞlNA adayım.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN Malatya'mızda hak ettiği "üzülerek söylüyorum” lakin geciktiği iktidarını yerelde ve genelde muktedir etmek için il başkanlığına adayım.

Bilge liderimiz DEVLET BAHÇELİ 'nin ilkelerini ve ülkülerini Malatyalı hemşerilerimize daha yoğun ve azim dolu anlatmak için, Malatya'mızın tüm ilçe, köy, mezralarına kadar bu anlatımlarımızı ulaştırabilmek için MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİ Sİ MALATYA İL BAŞKANLIĞINA adayım.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN kuruluş ve ilkelerinin 2. Maddesinde de belirtildiği üzere meşruiyeti milli irade olan, insan odaklı seviyeli, ilkeli, dürüst bir siyaset anlayış ile adaleti ve hakkaniyeti esas alan bir yönetim anlayışını tesis edebilmek için MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İL BAŞKANLIĞINA adayım.

Malatya'mzın sosyal, iktisadi, sağlık, eğitim ve diğer alanlardaki sorunlarını MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ olarak siyasi zeminde çözüme ulaştırabilmek için il başkanlığına adayım.

5 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşecek olan MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA İL KONGREMİZİN asla kaybedeni olmayacaktır. Ülkücü terbiye ile gerçekleşecek kongremizde ben ve çalışma arkadaşlarımız mevcut il başkanımızın karşısında en iyisini Malatya'mıza ve tüm üyelerimize en hayırlısını arzu etmek adına çıkacağız.

BU duygu ve düşünce!erimle parti delegelerimizin ve ülküdaşlarımızın desteğini bekler, kongremizin şimdiden hayr:ara vesi!e olmasını CENAB-I ALLAH'tan niyaz eder hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim ."dedi.

Adaylık tanıtım toplantısına MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı'da katıldı.Samanlı adaylık tanıtım toplantısındaki konuşmasında, " Bugünde davasına bağlı, teşkilatta görev almış ve Genel Merkeze karşı bağlılığı taviz vermemiş arkadaşımızın  Bülent Avşar'ın adaylık açıklamasında bulunuyoruz. Kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyoruz. Bu davada kim hayırlı olacaksa ona nasip etsin. Delege arkadaşlarımıza rica ediyorum, kime inanıyorlarsa ona oy versinler. Onu bu koltuklara getirsinler. Artık MHP ilk seçimlerde Malatya'da olduğu gibi Türkiye'de hakkettiği yere gelecektir."ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme