Avşar İstanbul'da Hemşerileriyle Buluştu

Avşar Esenler ve İzolular Derneğinde Hemşerileriyle Buluştu.

Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerini iptal etmesinin ardından , MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'nin talimatları İstanbul'da hemşerileri ile bir araya gelen MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, bir dizi çalışmalarda bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimini yenileme kararının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çalışmalarına ivedi olarak başlamış, ilk aşamada 15 il başkanını toplatmıştı.. Bahçeli, Sivas, Kastamonu, Ordu, Giresun, Tokat, Samsun, Erzurum, Malatya, Trabzon, Sinop, Erzincan, Rize, Kars, Ardahan ve Mardin'in il başkanlarına İstanbul'da çalışmalara başlamaları yönünde talimat vermişti.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve il yönetimi, 23 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi ara vermeden İstanbul'da hemşerileriyle bir araya gelmeye başladı. Başkan Avşar ilk olarak Esenler'de bulunan  Malatya'lı esnaf  hemşerileri ile bir araya gelerek, Cumhur İttifakı konusunda istişarelerde bulundu. Esenler Belediyesinin 19 Mayıs kutlamalarına da hemşerileri ile katılan Avşar, Esenler deki Cumhur İttifakı heyecanına sevindiğini, Ve İstanbul'da yaşayan Malatyalıların her zaman devletinin yanında hazır kıta beklediklerini ifade etti.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, hemşerileri ile bir araya gelmeye devam etti. İftar vaktinde de İzolular Vakfı Kültür Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av.Ömer Çetinkaya yönetimi ve İstanbul'da yaşayan İzolular ile bir araya geldi.Burada sevgi seli karşılanan Başkan Avşar gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Başkan Avşar iftar proğramı öncesi yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin ve İstanbulu'un istikbailini güvence altına almak mecburiyetindeyiz.Birliğimize dirliğimize  kardeşliğimize bekamıza sahip çıkmak mesuliyetindeyiz.İstanbul tertemiz vicdanlara emanet edilmelidir. İstanbul şaibesiz lekesiz iradeyle yükselebilecektir.İstanbul Türk İslam medeniyetinin çınarı Türk milletinin türbedarıdır.Türk vatanının övüncüdür.Unutmayalım ki, İBBB seçimleri aynı zamanda geleceğimizin seçimidir. İBBB seçimleri Cumhur İttifakının onur mücadelesi Türkiyenin beka meselesidir."dedi.

İstanbulu yönetmek ciddi bir iş olduğunu vurgulayan Başkan Avşar, " İstanbulu yönetmek asil bir görevdir.Terörist Demirtaş çizgisini beğenenden HDP'yle düşüp kalkandan PKK ve Fetö te kadar gülücükler saçan birisinden İstanbula hayır gelmez.23 Haziran'da yol köprü metro inşaatları istihdamdaki artışlarparlak projeler İstanbul'u kanatlandıracaktır."ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı İstanbulu ve ülkemizin tamamını kucaklamaktadır diyereke sözlerine devam eden Avşar, "Cumhur İttifakı bereketli beraberliktir.Cumhur İttifakı uyanan tarihin sesidir.Kumpaslar ittifakımıza çarpıp dağılacaktır. Değerli hemşehrilerim 23 Haziran'da İstanbul Kazanacaktır.Umut kazanacktır.Huzur kazanacaktır.Şimdi ALLAH için yürüyeceğiz.Zillete kabus yaşatacağız."şeklinde konuştu.

Konuşmaların ve iftar proğramının ardından  MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'a yoğun ilgiden dolayı, izolular yaklaşık 1 saat Avşar ile istişare etti. Avşar İzolulu hemşerileri ile hatıra fotoğrafı da aldı.

Bakmadan Geçme