Avşar, 'Hedefimiz Yerel Seçimler'

Avşar, 'Tüm teşkilatlarımıza Yerel Seçimlere Hazırız'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, hedeflerinin Malatya olarak yerel seçimler olacaklarını ileterek, “Malatya teşkilatı olarak seçimlere hazırız’ mesajını iletti.

Altınhaber gazetesi olarak MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı parti il binasında ziyaret ettik ve kısa bir röportaj gerçekleştirdik. Samimi bir havada gerçekleşen sohbette, Başkan Avşar, parti teşkilatları olarak , genel seçimlerde olduğu gibi, yerel seçimler içinde çalışmalarını sürdürdüklerini iletti.

Malatya’da oy oranlarını yüzde yüz artırarak Türkiye genelinde de 16 yıl sonra gelen bir başarı için MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, “Malatya’da doğrudur oyumuzu yüzde 150 civarlarında artırdık. Bu bir ekip çalışmasıdır. Hummalı ve yoğun bir tempo ile çalıştık. Bunun meyvesini de dediğiniz gibi 16 yıl sonra milletvekili çıkartarak almayı başardık.”ifadelerini kullandı.

Malatya’da ve hatta Türkiye genelinde seçimlerde sizler ve teşkilatınız konuşuldu.Ve Malatya’da söylenen Ülkü ocaklarından başlayıp MHP Malatya’da çeşitli kademelerinde çalışmanız, akabinde camiayı tanıyor olmanız başarıyı getirdiği söylemleri herkesin dilinde. Bu başarı mutlaka devam edecektir . Yerelde büyükşehir ve metropol belediyeliklerde aday adaylığı süreci ne aşamada acaba?

Öncelikle tüm Malatya’lı hemşerilerime teşekkür ediyorum.MHP Bilinmeliki Türkiye’nin sigortasıdır. Dediğim gibi başarı camianındır. Bizler seçimlerde gece gündüz çalıştık. Arge’deki proğramlarımıza katiyyen uyduk. Yönetimim de ilçe teşkilatları da hakikaten özverili bir çalışma yaptı. Başarı hepimizindir. Başarı MHP’ne gönül veren tüm ülküdaşlarımızındır. Başarı MHP’ye güvenen hemşerilerimindir. Şeklinde konuştu.

Belediye için aday adaylarının mevcut olduğunu ama şu an için adlarını lanse etmek yanlış olacağını belirteren Avşar, “Büyükşehir Belediyemiz için elbetteki teşkilat olarak ve Milletvekilimiz ile istişare halindeyiz. İyi bir isim ve Malatyalılarında onay vereceği bir isimde birleşeceğiz. Kimse endişelenmesin. Bilindiği gibi Genel seçimlerde son yılların en çok aday adayına sahip olduk. Yerel seçimlerde de en iyilerini aday yapacağız” dedi.

HABER:KEREM ALTIN

 

Bakmadan Geçme