Avşar, '31 Mart'ta Zafer Cumhur İttifakının Olacaktır.'

Avşar, 'Lidere Sadakat Şerefimizdir'

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Yeşilyurt İlçe teşkilatının Cumhur İttifakı adayı Adayı Mehmet Çınar için açık hava mitingi düzenledi.

Turgut Özal Parkı’nda gerçekleşen açık hava toplantısına,çok sayıda mahalle sakini katılırken, burada bir konuşma yapan MHP Maşlagtya İl Başkanı R.Bülent Avşar, “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine 13 gün var. Bu seçim daha önce yapılan seçimlerden her bakımdan daha çok önem arz etmektedir.Bu seçimlerle Milli Bekamızın sağlam ve sarsılmaz Demokratik esaslara bağlanmasını amaçlıyoruz.15 Temmuz hain darbe girişimden sonra Yeni Kapıda harcı karılan ve milletimizin ruh kökünden doğan Cumhur İttifakının başarılı olması için can ve baş ile çalışıp başarıya ulaştıracağız. “ifadelerine yer verdi.

Avşar, “24 Haziranda nasıl başarıyı elde ettik ise 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde de Zafer Allah’ın izniyle Cumhur İttifakının olacaktır.Bizlerde Milliyetçi, Ülkücüler olarak ilimizde Büyükşehir ve İlçelerde cumhur ittifakının adaylarının etrafında kenetlenip, başarılı bir sonuç almak için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü Ülkücüler verdiği hiçbir sözden dönmezler. Ülkücüler Allah ve Resulünün hizmetindeki ulvi kadrolardır. Ülkücülük Milletine kara sevda ile yazılmış bir destanın başı, ortası ve sonudur.

Ülkücüler tercih yapacağı zaman başkalarının nerede durduğuna değil, doğrunun nerede bulunduğuna bakarak karar verir. Yarım asırdır Milliyetçi,Ülkücü Hareketin varlığı  düşmana dehşet, dosta emniyet vermiştir.Ülkücüler der ki; Lidere Sadakat Şerefimizdir.

Ve görüyoruz ki bir tarafta cumhur ittifakı bir yanda zillet ittifakı var. Zilletin en büyük destekçileri PKK ve FETÖ’dür . Bunların amacı yaptığı sinsi plan ve gizli ittifaklarla ortaya çıkmıştır. Bu yüzden diyoruz ki bu seçim bir Beka Meselesidir. Bu şer ittifakının amacı, Cumhur İttifakının meşrutiyetini sarsılır hale getirmektir. Buna müsaade etmeyeceğiz. Cumhur İttifakının 24 Haziranda aldığı %53 oyun üstüne çıkmak için çok çalışacağız. Zillete geçit vermeyeceğiz.  Burada 3 dönemdir Battalgazi Belediye Başkanlığını yapan ve yaptığı hizmetlerle, projelerle ilçesinde çok büyük bir değişim rüzgarı sergileyen ve Malatyalılarında kalbinde taht kuran Sayın Selahattin Başkanımızı da en yüksek oyla seçeceğiz ve 81 ilin içinde Malatya en yüksek oyu alarak rekor kıracaktır.Bu rekor ile ilimize daha çok hizmetin geleceğini unutmayalım. Selahattin Başkanın elinin daha güçlü olması lazımdır. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” Dedi.

Bakmadan Geçme