Avşar: 'Kimseyi Sonuçsuz Göndermedik'

AVŞAR: 'PARTİMİZE GELEN HERKES BAŞIMIZIN TACIDIR'

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Sultan Alan ve Malatya İl Başkanı  Ayşe  Alpaslan yönetim kurulu üyeleri MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'ı ziyaret etti.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Alan, ocak hakkında ve kadın kollarının faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi verdi. Avşar, MHP teşkilatlarına ziyarette bulunan kim olursa olsun, her daim bizim başımızın tacı olmuştur ve onların sorunları sorunlarımızdır mantalitesiyle hareket etmekteyiz açıklamasını yaptı.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın kolları Genel Başkanı Sultan Alan ve beraberinde Malatya İl Başkanı Ayşe Alpaslan , yönetim kurulu üyeleri, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'ı ziyaret ederek Ocak hakkında bilgiler verdiler. Genel Başkan Alan," Milli İrade Ocakları Derneği olarak 2 bin 500 üyemiz var. Çalışmalarımızı sizlerin desteği ile yapmak istiyoruz. Bu iş gönül işidir. Bizler derneklerden farklı yönümüz, toparlayıcı bir derneğiz. Bütün dernekleri bütün Malatya halkını ve Türkiye halkını kucaklayıcı şekilde hareket etmeye çalışıyoruz. Amacımız, hedefimiz ise, ülkenin bölünmez bütünlüğü için, vatanımızın, milletimizin birlik ve beraberliği için, toplumun sivil ayağını oluşturmak. 15 Temmuz ruhunu unutturmamak ve 15 Temmuz’u gelecek nesillere doğru aktarmaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Avşar,"MHP İl teşkilatına göreve geldiğimiz günden bu yana büyük teveccüh görmekteyiz. Buda bizi fazlasıyla memnun etmektedir. Bu dava şehit kanları ile kurulmuş bir partidir. Kutsal bir davadır. Ülkü Ocaklarından başlayan davam, şu anda İl Başkanlığı ile devam etmektedir. Amacımız hedefimiz  davamızın Malatya'da daha iyi yerlerde ve doğru bir şekilde vatandaşlarımıza aksettirmektir. Ocağınızın bugün itibariyle Kadın kolları Genel Başkanlığı ve il teşkilatınız partimize ziyaret gerçekleştirmiştir. MHP Kadın Kolları İl Başkanlığımız olarak Selma Çiçek Başkanla biraraya gelip çalışmalarınızı ve ortak paydamız Malatya için projelerinizi üretebilir ve birbirinize yardımcı olabilirsiniz. Bizler MHP İl Başkanlığı olarak her daim ortak paydamız Malatya İçin , tüm STK'larımız, Derneklerimiz, Vakıflarımız, Muhtarlarımızın görüş ve önerilerini önemsemişizdir.Sorunları sorunlarımız olarak görmüşüzdür."ifadelerini kullandı.

Proğramdan sonra 15 Temmuz Milli İrade Kadın kolları, Malatya'da Yeni Camii'de Merhum Alparslan Türkeş anısına okutulan Mevlid-i Şerif proğramına katıldı.

Bakmadan Geçme