Atatürk Kız Lisesi İçin Yapılacak Olan Yeni Binanın Protokolü İmzalandı

Battalgazi Belediyesi ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği arasın

Battalgazi Belediyesi ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği arasında Yeşil Kuşak Projesi kapsamında Atatürk Kız Lisesi binasının taşınacak olması nedeniyle yapılacak olan yeni okul binası yapımı için protokol imzalandı. Protokol imza töreni, 8. Uluslar arası Kervansaray Buluşması kapsamında gerçekleştirildi.

 

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediyesi tarafından 8. Uluslararası Kervansaray Buluşması açılış törenine katıldı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Mustafa Toprak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın da hazır bulunduğu protokol imza töreninde konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi’nin Malatya için önemine dikkat çekerek, “Yeşil Kuşak Malatya’nın akciğeridir. Bugün Malatya’nın akciğerinin sözleşmesini imzalıyoruz. Allah, hayırlı, uğurlu etsin” dedi.

 

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ise, imzaladıkları okul protokolünün Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’de, esnafların katkısının anlamlı olduğunu ifade ederek, “Ben inanıyorum ki, esnafların bu katkısı çok anlamlıdır. Niye anlamlıdır? Esnaf bu ülkenin omurgasıdır, bel kemiğidir. Malatya’mıza hayırlı olsun” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül arasında protokol imzalandı.

 

Bakmadan Geçme