Arguvan Hayvan Pazarı İnşaatı Devam Ediyor

Arguvan Belediyesi tarafından yapılan Hayvan Pazarı inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Arguvan’lı çiftçilerin birçok ihtiyacına cevap verecek nitelikte olacak olan Hayvan Pazarı inşaatı devam ederken Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kızıldaş Hayvan Pazarı’nın çiftçilerimiz için önemli bir projeydi diyerek “Arguvan’da yaşayan vatandaşlarımızın hayvanlarını satmak için Malatya’ya gidiyor olması nedeniyle sıkıntı yaşadığı biliniyordu. Araç nakliyelerinin de bir külfet olması nedeniyle ayrı bir sıkıntı ile daha karşılaşıyorlardı. Bazı art niyetli kişilere hayvanlarını veresiye satmak zorunda bile kalıyorlardı. Çoğu zamanda bu kişiler paralarını ödemeyerek zor durumda bırakıyorlardı. Arguvan’da Hayvan Pazarının açılacak olması nedeniyle bu sıkıntıların önüne geçmiş olacağız.” diye konuştu

Kıızldaş “Hayvan Pazarımız, komşu ilçelerimiz Hekimhan, Arapgir ve Yazıhan’ın bazı mahallelerinin de ihtiyacını karşılayacak nitelikte olacak.” açıklamasında bulundu.

Arguvan İlçe Mezarlığı yolu üzerinde olan Cafe, Lavabo ve idari binanın da bulunacağı Hayvan Pazarı Arguvan’da önemli bir eksikliği gidermiş olacak.

Bakmadan Geçme