Arapgir 'i Geleceğe Taşıyacak isim

Yerel seçimler öncesi ilçelerde çalışmalarına hız veren AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Murat Türksoy, deneyimleriyle Arapgir'i geleceğe taşıyacak projeleri vatandaşlara anlatmaya başladı

Yerel seçimler öncesi ilçelerde çalışmalarına hız veren AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Murat Türksoy, deneyimleriyle Arapgir’i geleceğe taşıyacak projeleri vatandaşlara  anlatmaya başladı.

Arapgir halkının da benimsediği ,Köy hizmetleri, İl Özel İdaresi  ile devam eden, şu anda da yerel yönetimlerde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılığını üstlenen, her kesimin takdirini alan, kamu terbiyesi ile işini idame eden , çalıştığı tüm kurumlarda işçisi ve memuru ile akabinde, köylü ile iç içe sorunları halleden R.Murat Türksoy, Arapgir’i geleceğe taşımak için var gücüyle çalışmalarına devam ediyor.

Arapgir Belediye aday adayı R.Murat Türksoy,ABYB(Anadolu Basın Yayın Birliği) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt'a yaptığı ziyarette, “Çalışan, proje üreten,kaynaklarını doğru kullanan, sosyal ve kültürel alanlarda donanımlı kültür, turizm, tarım ve hayvancılık merkezi olması için çalışacağız. Misyonumuz, akılcı,süratli ve sürdürülebilir yöntemlerle ilçemizi imar edip, sosyo ekonomik açıdan büyüterek kültürü ve gelenekleriyle Arapgir’i geleceğe taşımak adına yola çıktık.” İfadelerini kullandı.

Türksoy, “köy hizmetleri ve il özel idaresi döneminde kırsal alanda içme suyundan, sulamaya, kanalizasyon, yol ve ulaşım ,icracı birimlerde yapılan tüm projelerdeki temiz dürüst,ilkeli ve ciddi yönetim anlayışıyımızla, almış olduğum makine mühendisliği eğitimi ile özel sektörden başlayarak kamuda devam eden ve belediyecilikte kazanmış olduğum bilgi ve birikimimle Arapgir Belediye Başkanlığına aday adaylığımı gerçekleştirdim. Ve ümit ediyorum ki, Arapgir hemşerilerim  bizlere sahip çıkacaktır. Sevdayla çıktık bu yola, herşey Arapgir için” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Yavuzkurt, R.Murat Türksoy’un Arapgir için büyük bir değer olduğunu açıklayarak, başarılar diledi.

Bakmadan Geçme