Ankara Malatyalılar Derneği Korosu Türk Halk Müziği Konseri ile Gönüllere Dokundu.

Ankara Malatyalılar Derneği Korosu


Konser öncesinde Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Süleyman Bilgili, Ankara Malatyalılar Dernek Müdürü Yusuf Gül, Arapgir Kalkındırma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir Başkan Haluk Cömertoğlu ve Arapgir Kaymakamı Mehmet Erdem’i makamlarında ziyaret ettiler. Başkan Cömertoğlu’na hayırlı olsun temennisinden bulunarak ilçe hakkında bilgi aldılar.

Arapgir ilçe kaymakamı Mehmet Erdem Ziyaretten dolayı dernek başkanlarına teşekkür ederek konserin yapılacağı salona geçtiler.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ankara Malatyalılar Derneği, Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği ve Arapgir Belediyesince hazırlanan Türk Halk Müziği Konserinde, sanatseverler ile bir araya geldi.

ArapgirSamime Aydınlar Kültür Merkezinde gerçekleşen konserde koro tarafından Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserleri seslendirilirken, konser solo performanslar ile devam etti. 

Koro şefi Kenan Şahbudak’a plaket takdim ederek tüm sanatçıları kutlayan Kaymakam Mehmet Erdem ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, "En büyük miraslarımızdan olan Türk Halk Müziği’nin güzel örneklerini bizler için seslendirmenizden çok mutlu olduk. Halk müziğini gelecek nesillere aktardığınız, onlara sevdirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu konser ile yüreğimize dokundunuz. Sizleri gönülden kutluyorum. İyi ki varsınız, bizleri gururlandırdınız. Emeklerinize sağlık.” dedi.

Sanatçılar, koro ve solo parçalardan oluşan konser sonunda büyük alkış alarak ile izleyiciler tarafından onurlandırıldı.

 

Bakmadan Geçme