Anadolu Yakası A Kalite Hizmetle Tanıştı

İstanbul'un gelişen ve değişimle büyüyen yeni metropol kenti Pendik'te güvenlikten site yönetimine, çatı kaplamadan bina iç ve dış temizliğine, inşaat sonrası son temizlik işlerine kadar birçok alanda faaliyet gösteren Akyel Grup yönetim kurulu başkanı Beyhan Akyel yeni hizmet ofisine taşınmalarını ve neden Sabiha Gökçen Havalimanı bölgesine taşındıklarını anlattı.

İstanbul’un gelişen ve değişimle büyüyen yeni metropol kenti Pendik’te güvenlikten site yönetimine, çatı kaplamadan bina iç ve dış temizliğine, inşaat sonrası son temizlik işlerine kadar birçok alanda faaliyet gösteren Akyel Grup yönetim kurulu başkanı Beyhan Akyel yeni hizmet ofisine taşınmalarını ve neden Sabiha Gökçen Havalimanı bölgesine taşındıklarını anlattı.

Anadolu yakasında inşaat sektörünün gelişen ve büyüyen Pendik bölgesinde taşınan bölgenin A Kalite hizmet sunabilmek ilkesinde faaliyet gösteren aslen Ordulu başarılı iş kadınlarımızdan Akyel Grup yönetim kurulu başkanı Beyhan Akyel, gazetemiz fahri muhabiri ve Kahramanmaraş sosyal medya tv kanalı 46 TV yayın koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı’ya konuştu. Akyel konuşmasında; bölgemizde lüks villalar, siteler ve büyük ölçekli işletmelerin olması hasebiyle bu bölgede yerimizi aldık. Binaların çatı kaplama işlerini ve büyük ölçekli tadilatlarını da yaparken inşaatı biten ve yerleşim için hazır olan site, residance, bina, ve işyerlerinin iç ve dış temizlik işlerini yapmaktayız. AkyelGrup.Net olarak biz; güvenlikten temizliğe, site yöneticiliğinden çatı kaplamaya 10 yılı aşkın tecrübemizle hizmet sunmaktayız. Sosyal medya kullanıcıları bize #akyelgrup “sizin güven adresiniz” mottosuyla da ulaşabilirler,dedi.

KAYNAK:HAVADİS TÜRK

Bakmadan Geçme