• Haberler
  • Malatya
  • Anadolu Ajansı 99 Yıldır Milletimize Hizmet Eden Marka Bir Kuruluştur

Anadolu Ajansı 99 Yıldır Milletimize Hizmet Eden Marka Bir Kuruluştur

Başkan Gürkan Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Ajansı’nın 99 kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Anadolu Ajansı’nın kurulmasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülük ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Ajansı’nın geçen 99 yıllık süreçte Dünya’nın sayılı ajanslarından biri olduğunu söyledi.

Başkan Gürkan’ın mesajı şöyle; Anadolu Ajansı, 99 yıldır milletin hizmetinde olan dünya markası bir kuruluşumuzdur. 13 dilde yayını ve geniş hizmet ağı ile millet olarak göğsümüzü kabartan Anadolu Ajansı'nın 99. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

1920 yılından bugüne haber edinme hakkının ifa edilmesi gibi önemli bir misyonu yerine getiren Anadolu Ajansı, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla birçok başarı hikayesine imza atmıştır.

Ülkemizde ve dünyadaki gelişmeleri kamuoyuna aktaran Anadolu Ajansı, bilginin bir güç olduğundan hareketle, insanlarımızın sağlıklı bilgiye erişimi bakımından kurulduğundan bu tarafa öncü bir görev görmüştür.” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme