• Haberler
  • Spor
  • Ampute Milli Takımı Türkiye'yi Sevince Boğdu

Ampute Milli Takımı Türkiye'yi Sevince Boğdu

Başkan Çakır, milli takım kalecisini altın ve saatle ödüllendirdi

Ampute Milli takımının Avrupa Şampiyonu olmasında büyük pay sahibi olan Malatya Büyükşehir Belediyesi personeli kaleci Selim Karadağ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

 

25 Ekim Çarşamba günü Belediye önünde gerçekleşen ziyaret programına; ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman, Gençlik Spor İl Müdürlüğü sporcuları ile Selim Karadağ’ın ailesi katıldı.

Karadağ: Bayrağımızı en üst seviyeye taşıdık

Avrupa Şampiyonu olarak ülkemizi büyük bir sevince boğan Ampute Milli takımımızın kalesini koruyan Selim Karadağ Avrupa Şampiyonu olarak ülkemizin adını dünyaya duyurduklarını söyledi. Karadağ, “Ampute Milli takımı olarak özverili çalışmalarımızın sonucunu Avrupa Şampiyonu olarak aldık. Ülkemizin adını ve bayrağımızı en üst seviyeye taşıdık. Bizlere her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ahmet Çakır’a ve her zaman yanımızda olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendiye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çakır: Türkiye’yi gururlandıran bir tablo yaşadık

Ampute Milli Takımında Malatya ve Ülkemizi gururla temsil ettiği için Selim Karadağ’ı kutladığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Ampute Milli Takımı Avrupa Şampiyonu olarak tüm Türkiye’yi sevince boğdu. Futbolda üst üste gelen başarısızlıklar sonucunda futbolseverlerin burukluğunu ortadan kaldıran, Türkiye’yi gururlandıran bir tabloyu hep beraber yaşadık. Sahadaki oyuncuların sevinçlerini gördük, biz onlardan daha çok sevindik ve mutlu olduk. Allah bütün oyuncularımızdan razı olsun. Selim kardeşimizin 44 numaralı forma ile sahaya çıkması, belediyemiz ekibinden olması Belediyemiz ve Malatya adına ayrıca bir gurur kaynağıdır.

Ampute Milli Takımı oyuncularımız zor şartlarda ve kısıtlı imkânlarla çalışmalarını sürdürmelerine rağmen başarılı olacaklarına gönülden inanmışlar. Bu başarıda emeği olan hocalarını ve ailelerini tebrik ediyorum. Bizleri ve ülkemizi sevindirdiler. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başarılı sporcuyu ödüllendirdi

Belediye önünde gerçekleştirilen program sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milli Kaleci Selim Karadağ’a altın ve kol saati hediye etti.

 

Bakmadan Geçme