Altunkaya, 'Projelerimiz ile Yeşilyurt Nefes Alacak'

BBP(Büyük Birlik Partisi) Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ercan Altunkaya, ilçe başkanları ve encümen adayları ile birlikte Malatya'da yerel basın ile kahvaltılı proğramda bir araya geldi.

BBP(Büyük Birlik Partisi) Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ercan Altunkaya, ilçe başkanları ve encümen adayları ile birlikte Malatya’da yerel basın ile kahvaltılı proğramda bir araya geldi.

Basın mensuplarının kahvaltılı proğrama iştirak edildiği gözlenirken, BBP Yeşilyurt Belediye Başkanı Ercan Altunkaya katılımdan dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Kahvaltı öncesi bir konuşma yapan ve projelerini basın ile paylaşan Altunkaya, “Yapacağımız hamleler ile Yeşilyurt ilçesine hayat vereceğimizi belirtmek isterim. Çiftçilerimizin sulama suyu sorunlarından tutunda, Basın kompleksi, engelliler aklınıza gelen hemen hemen her konuda ekibimizle birlikte 5 yıllık projelerimiz ile Malatyalılara hizmet etme anlamında aday olduğumuzu belirtmek istiyorum. Tüm stk’lar ,Esnaf Sanatkarlar Odası, Ticaret Odası ve emekli  vatandaşlarımız ile, muhtarlarımız ile ortak paydamız Malatya ve Yeşilyurt için çalışacağız.Büyükşehir Belediye Başkanımız ile uyumlu eş güdümlü bir çalışma içerisine gireceğiz.”ifadelerini kullandı.

Biz Yeşilyurt ilçesine hanedanlık kurmaya gelmiyoruz diyerek sözlerine devam eden BBP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Altunkaya, “ Genel merkezimize ve partililerimize ve tüm Malatyalı vatandaşlarımıza şunu belirtmek istiyoruz ki; Biz gece demeden, gündüz demeden ekibimizle birlikte, hem Yeşilyurt Belediye Başkanlığını alacağız , hem de  oy oranımızı artıracağız.Biz belediye ile halkımız arasındaki engelleri kaldıracağız. Belediye Başkanının kapısında koruma olmayacak halkımızın önüne engel koymayacağız. Belediyemizin kapıları her kesime her kesite hitap eden vatandaşlarımıza açık olacak. Seçimden sonra bize oy veren vermeyen tüm halkımıza aynı eşit mesafede yaklaşacağız. Donanımlı ve güçlü bir ekip ile, Belediye Başkanlığı nasıl olunurmuş onu tüm halkımız ile paylaşacağız” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında, köy ve mahalle esnaf gezilerinde partilerine ve şahsına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnun olduğunu dile getiren Altunkaya, “Mahalle ve köy gezilerimizde akabinde esnaflarımıza olan ziyaretlerimizde, bizlere gösterilen ilgi ve alaka hakikaten çok muhteşem. Bu bizleri seçimlere az bir süre kala daha da çok çalışma hissiyatımızı artırmaktadır. Son güne kadar ben ve ekibim çalışmalara son hız devam edeceğiz.”şeklinde konuşmalarını sona erdirdi.

Bakmadan Geçme