Altay Spor Kulübü Malatya'da Faaliyetlere Başladı

1914 yılında İzmir'de kurulan, Türk futbolunun köklü ve efsane küluplerinden biri olan Altay Spor Kulübü'nün spor okulu Malatya'da Futbol ve Yüzme branşlarında faaliyete geçti.

1914 yılında İzmir’de kurulan, Türk futbolunun köklü ve efsane külüblerinden biri olan Altay Spor Kulübü’nün spor okulu Malatya’da Futbol ve Yüzme branşlarında faaliyete geçti.

Malatya’da birçok sporcu yetiştiren ve BESYO hazırlıkta yüzlerce öğrenci kazandıran Vizyon BESYO Hazırlık hocaları Burak Dönmez ve Mehmet Ali Lüle Türkiye’nin birçok yerinde faaliyeti olan Altay Spor Okullarını Malatya temsilciliğini aldığını duyurdu.

Vizyon BESYO Hazırlık hocalarının yapmış olduğu açıklamada gecen yıl haziran ayından itibaren Altay Spor Okulu Malatya Şubesinin çalışmalara başladığını belirterek. Vizyon BESYO Hazırlık olarak 2011 yılından beri önemli başarılara imza atmış bulunuyoruz. Alt yapıda birçok sporcu yetiştiriyoruz sporun hemen hemen tümünde yer alıyoruz.

Son yıllarda alt yapı faaliyetlerinde önemli bir yükseliş gösteren Altay Spor Okulları ile yapmış olduğumuz anlaşma ile Altay Spor Okulları ismiyle Malatya’da çalışmalara başladık gecen yıl. Böylelikle sporcu adayları çocuklarımızın önü daha da açılmış olacak. Altay ile koordineli bir biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışma programımız merkezi olarak Altay kulübünden geliyor. Sporcularımız zaman zaman Altay kulübüne giderek orda turnuvalara katılıyor. Orada ağırlıyorlar ve oradaki çalışmaları yakından görerek içlerinde başarılı olan sporcu adayları burslu olarak Altay kulübüne gidip orada hem okul hayatlarını hemde futbolcu yaşamlarını sürdürebilme şansları oluyor. Zaman zaman Altay Spor Okullarının başarılı yöneticileri Malatya’ya gelerek çalışmalara katılıyorlar. Şuan Altay Spor Okullarının başında Türkiye’de örnek olmuş olan Altınordu alt yapı çalışmalarının başında yıllarca futbol eğitmenliği yapmış değerli hocalarımız var. Altay spor okulları olarak Malatya’da gecen yıldan itibaren çalışmalara başladık. Kayıtlarımız devam ediyor ve Malatya’da 12 ay eğitim veren kolej spor okulu olacağız dediler.

Konuyla ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenler

Burak Dönmez 0544 304 48 44        Mehmet Ali Lüle 0531 087 87 83

Bakmadan Geçme