Ali Uslu'dan TYGD' ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ağın Belediye Başkan Adayı Ali Uslu, Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın ve yönetimini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam eden MHP Ağın Belediye Başkan Adayı Ali Uslu kısa bir konuşma yaparak basının önemine değindi. Uslu’’ Özellikle basının hür olması demokrasi açısından büyük önem taşımaktadır. Siyasi arenanın hareketlendiği bu süreçte de basın son derece önemli ve vazgeçilmezdir’’dedi.

 Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette , MHP Ağın Belediye Başkan Adayı Ali Uslu ‘’Şükürler olsun ki, hiçbir vakit art niyetli hesapların ve oyunların içinde olmaksızın halis niyetle ve hayır dileyerek bu meşakkatli yola çıktık. Teşkilatımız için Ağın namus meselesidir. Liderimizin emriyle ne olursa olsun Belediyeyi alacağız ve aksi bir durum olduğunda bir daha siyaset yapmayacağız’’ İfadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın ,"Bizler basın mensupları olarak, gerçek ve tarafsız haber anlayışı ile İlkeli çalışmalarımızdan asla taviz vermeden yolumuza  devam ediyoruz. Size de çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum ve bu hareketli süreçte yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum’’şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme