Alanya son anda 1 puanı kaptı!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Aytemiz Alanyaspor 1-1 berabere kaldı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Alper Ulusoy, İbrahim Çağlar Uyarcan, Volkan Ahmet Narinç ,4.hakem Volkan Bayarslan 

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 7.Michael Pereira (Dk.72 88.Fernando Emanuel Dening), 8.Murat Yıldırım, 9.Khalid Boutaib, 14.Okechukwu Godson Azubuike, 16.Sadık Çiftpınar, 21.Adem Büyük (Dk.81 77.Rahman Buğra Çağıran), 22.Aly Cissokho, 27.İsam Chebake, 35.Aytaç Kara (Dk.60 89.Gilberto Olivera Sozua Junior), 37.Arturo Rafeal Mina Meza

YEDEKLER: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 3.Matheus Doria Macedo, 11.Eren Tozlu, 47.Berk Yıldız, 77.Rahman Buğra Çağıran, 87.İssiar Dia, 88.Fernando Emanuel Dening, 89.Gilberto Olivera Sozua Junior, 90.Abdoulaye Sadio Diallo, 97.Mustafa Eskihellaç

AYTEMİZ ALANYASPOR: 1.Haydar Yıldız, 2.İsaac Sackey, 7.Efecan Karaca (Dk.84 14.Francisco Wanderson Do Carmo Carneiro), 8.İoannis Maniatis (Dk.77 17.Cenk Ahmet Alkılıç), 10.Emre Akbaba, 21.Mayele Fabrice Nsakala, 23.Welinton Souza Silva, 31.Georgios Tzavellas, 55.Dyanfres Douglas Chagas Matos (Dk.58 9.Serges Flavier Mbilla Etame), 78.Antenor Junior Fernandes Da Silva Vitoria, 89.Lamine Gassama

YEDEKLER: 86.Ufuk Ceylan, 3.Berkan Emir, 5.Filipe Augusto Carvalho Souza, 9.Serges Flavier Mbilla Etame, 14.Francisco Wanderson Do Carmo Carneiro, 15.Mamadou Fofana, 17.Cenk Ahmet Alkılıç, 20.Emre Nefiz, 22.Barış Başdaş, 88.Taha Yalçıner

Dk: 43 Aytaç Kara, Isaac Sackey'i koluyla itiyor ve yerde bırakıyor. Bu pozisyon sonrasında Aytaç Kara, Lamine Gassama'yla itişme yaşıyor ve pozsiyon sonrasında hem Aytaç Kara hem de Lamine Gassama'ya sarı kart çıkıyor.

Dk: 58 Aytemiz Alanyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Dyanfres Douglas çıkıyor ve yerini Serge Mbilla Etame'ye bırakıyor.

Dk: 63 Evkur Yeni Malatyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Aytaç Kara çıkıyor ve yerini Gilberto'ya bırakıyor.

Dk: 71 Giannis Maniatis hızlı gelişen atağı kesmek istiyor. Avantaja bırakılan pozisyon sonrasında oyun duruyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dk: 72 Evkur Yeni Malatyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Michael Pereira çıkıyor ve yerini Emanuel Dening'e bırakıyor.

Dk: 77 Aytemiz Alanyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Giannis Maniatis çıkıyor ve yerini Cenk Ahmet Alkılıç'a bırakıyor.

Dk: 78 GOOOLL!! Orta alandan gelişen atakta topla ilerleyen Murat Yıldırım uzun pasını ceza sahası içine hareketlenen Adem Büyük'e gönderiyor. Arka direkte göğüsü ile Adem Büyük bu topu indiriyor ve yerden vuruşuyla topu ağlarla buluşturuyor. Evkur Yeni Malatyaspor, Adem Büyük'ün attığı golle 1-0 öne geçiyor.

Dk: 81 Evkur Yeni Malatyaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Sakatlanan Adem Büyük çıkıyor ve yerini Rahman Buğra Çağıran'a bırakıyor.

Dk: 84 Aytemiz Alanyaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Efecan Karaca çıkıyor ve yerini Francisco Wanderson'a bırakıyor.

Dk :90 GOOOLL!! Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Lamine Gassama ceza sahası içine ortasını yapıyor. Isaac Sackey bu topu indirmek istiyor ancak araya giren Ertaç Özbir bu topu uzaklaştırmaya çalışıyor. Uzaklaştırılmaya çalışılan top kısa düşüyor. Yay içinde bu topa hareketlenen Welinton Silva kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Aytemiz Alanyaspor, Welinton Silva'nın attığı golle skoru 1-1'e taşıyor.

Taraflar attığı karşılıklı gollerle oyunu bitiriyor ve 1-1'lik beraberlikle puanlar bölüşülüyor.

Bakmadan Geçme