Akdağ Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeliğine A.Adaylığını Açıkladı

MHP Yeşilyurt Belediye Meclis üyesi Aday adaylığı müracaatını yapan, Malatya'nın saygın ve siyasetin renkli simalarından olan Fahri Akdağ, TYGD(Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği)'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP Yeşilyurt Belediye Meclis üyesi Aday adaylığı müracaatını yapan, Malatya’nın saygın ve siyasetin renkli simalarından olan Fahri Akdağ, TYGD(Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği)’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

TYGD(Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği) Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri ile  bir süre sohbet eden Fahri Akdağ , Aday Adaylığı müracaatını yaptığını, Basın Kuruluşları ve STK temsilcilerine nezaket ziyaretlerine başladığını belirterek, desteklerini talep ettiğini kaydetti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan  MHP Yeşilyurt Belediye Meclis üyesi aday adayı Akdağ, yerel basının yerel seçimlerde partiler ve onların kendilerini anlatma adına büyük önemi ve görevi bulunduğunu belirtti. Akdağ, parti olarak nasıl çalıştıklarını ve projelerinin neler olduğunu da kısaca açıkladı.

TYGD(Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği) Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Akdağ’a çıktığı bu kutlu yolda  başarılar dileyerek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Bakmadan Geçme