Akçadağ'da Büyük Güne Sayılı Günler Kaldı

Kırteke, 'Tüm Akçadağlıları Bekliyoruz'

31 Mart Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı  Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke seçim bürosunu 22 Şubat Cuma günü seçmenleriyle ve tüm Akçadağlı hemşehrileri ile açmaya hazırlanıyor.

Akçadağ’da adaylığı kesinleştiği günden bu yana, Başkan Adayı Mustafa Kırteke’ye olan teveccühün her geçen gün daha da arttığı gözleniyor. Akçadağlıların Cumhur ittifakı adayı Kırteke’ye olan güvenlerinin tam olduğu açıklanırken, seçim atmosferinin de Akçadağ’da tavan yaptığı gözlenmekte. Binlerce kişinin olacağı tahmin edilen seçim bürosunun açılışı ile ilgili Başkan Adayı Kırteke, “seçim büromuzu 22 Şubat 2019 Cuma günü Akçadağ merkez’de açacağız. Hemen hemen her gün ilgi ve alakanın , teveccühün arttığını görüyoruz. Buda bizi elbetteki hemşehrilerimize karşı daha ciddi , daha akılcı projeler ile onların bu güvenini boşa çıkarmamak adına var gücümüz ile çalışmalara devam ediyoruz. “dedi.

Kırteke, “Akçadağ’lı hemşehrilerim hep yanımda oldular. Olmaya da devam ediyorlar. Köy Köy, mahalle mahalle, gidilmedik kapı bırakmayacağız. Gittiğimiz her köy’de ,her mahallede sevgi seli il karşılanıyoruz.İnsanı sevmekle başlar her şey; taşı toprağı, tüm yaratılmışları..Sevda ile bakabiliyorsak  ayrılık kalmaz. Biz sevda ile çıktık bu yola ve büyük hedeflere doğru ilerleyeceğiz. Akçadağ belediyesinin gönül belediyeciliği ilkesi ile birlikte, tüm stk’larımız, derneklerimiz, meslek kuruluşlarımız, sendikalarımız kanaat ve yerel önderlerimiz ile birlikte, insan ayrımı, sınıflandırma yapmadan hep birlikte yöneteceğiz.”ifadelerini kullandı.

Seçim bürosu açılışına büyük katılımın gerçekleşeceği gelen bilgiler dahilinde.

Bakmadan Geçme