Akçadağ Kozluca'ya Yeni İçmesuyu Ve Kanalizasyon Altyapısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Akçadağ İlçesi Kozluca Mahallesi’ne 19.757 metre uzunluğunda, 2.4 milyon TL maliyetinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı inşa ediyor.  

 

           “19.757 metre uzunluğunda, 2.4 milyon TL maliyetinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı inşa ediyoruz”

 

Malatya’nın altyapısını güçlendirerek vatandaşa kaliteli hizmet sunan MASKİ Genel Müdürlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Akçadağ İlçesi Kozluca Mahallesi’ne 19.757 metre uzunluğunda, 2.4 milyon TL maliyetinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı inşa ediliyor.  

 

          Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Akçadağ merkezde olduğu gibi bazı mahallelerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Kozluca Mahalle’mizde 19.757 metre uzunluğunda, 2.4 milyon TL maliyetinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı çalışmalarına başladık.

Buraya 8.306 metrelik kanalizasyon, 11.451 metrelik ise içmesuyu hattı inşa edeceğiz. Ayrıca 180 abone bağlantısı, 117 adet parsel bacası, 122 adet muayene bacası ve 1 adet 200 tonluk da içmesuyu deposu yapacağız.  Çalışmalar sonrasında mahallemize sağlam ve modern bir altyapı kazandıracağız. Çalışmaları yürüten ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyor, Kozluca hemşerilerimize ise çalışmalar esnasında gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme