Akçadağ Kararını Verdi, Cumhur İttifakı

Akçadağ Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke'nin seçim bürosunun açılışı miting havasında gerçekleştirildi.

Akçadağ Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke’nin seçim bürosunun açılışı miting havasında gerçekleştirildi.

Akçadağ meydanında gerçekleştirilen seçim  ofisinin açılışına Akçadağlıların büyük izdihamı karşısında memnuniyetini dile getiren Belediye Başkan Adayı Kırteke, “Gönül Belediyeciliği sloganıyla çıktığımız bu yolda, olumsuz hava şartlarına rağmen miting havasında bizleri karşılayan binlerce hemşehrilerimiz Akçadağ'ın kararını net bir şekilde ifade etti.
Açılışımıza katılan AK Parti Malatya Milletvekillerimiz, MHP Malatya Milletvekillimiz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Selahattin Gürkan, AK Parti ve MHP İl ve ilçe başkanlarımız ve bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Seçim ofisinin açılışından sonra mitinge büyük izdiham ile katılan vatandaşlara ,’Akçadağ Pilavı’ ikram edildi. Akçadağlı vatandaşların seçimlere 30 gün kalmasına karşılık, kararını şimdiden Mustafa Kırteke lehine vermeleri ve akabinde anketlerde Kırteke’nin Akçadağ’da büyük ara önde olduğu açıklandı. Kırteke şahsına gösterilen büyük teveccühten dolayı da son derece memnun olduğu ve çalışmalarına aynı ciddiyette çalışacağı gelen bilgiler arasında…

Bakmadan Geçme