Akçadağ Ekici'ye Destek Olacak

MHP AKÇADAĞ İLÇE BAŞKANI LEVENTOĞLU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçadağ ilçe Başkanı Cahit Leventoğlu, 24 Haziran'da MHP'nin Malatya'da destan yazacağını söyledi.

24 Haziran seçimlerinde MHP'nin hem ülke genelinde hem Malatya'da beklenenin üzerinde bir oy alacağını belirten MHP'li Leventoğlu," Malatya'mızın dört bir yanından partimize olan destek çığ gibi büyüyor.Malatya'daki her iki seçmeden biri Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu Erdoğan'a, milletvekilliği seçimlerinde ise oyunu MHP'ye vereceğini belirtiyor, aynı durum ilçemiz Akçadağ içinde geçerli. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da partimizin Malatya'da 1999 yılındaki başarı çıtasını bir basamak daha yukarı taşıyacağız, bu sonuçları bugünden görebiliyoruz."dedi

24 Haziran seçimlere dair her kesimden çok olumlu tepkiler aldıklarını kaydeden Leventoğlu," Düne kadar MHP'ye hiç oy kullanmamış, binlerce vatandaşımız, 24 Haziran'da MHP'ye destek olacaklarını gerçekleştirdiğimiz ziyarette bizlere ifade ediyor.Halkımızın partimize karşı göstermiş olduğu bu büyük ilgi ve alaka bizleri ziyadesi ile memnun ediyor.İnşallah bu büyük destek ile 24 Haziran'da MHP Malatya'da destan yazacaktır.Malatya'mızı ve ülkemizi 24 Haziran'dan sonra çok daha güzel bekliyor" diye konuştu

MHP Akçadağ İlçe Başkanı Levenoğlu ayrıca , Akçadağ’da Türkiye sıralamasında MHP ilk sırada yer alacaktır. Hemşerilerime güveniyorum. MHP Akçadağ’da oy patlaması yapacaktır. Milletvekili adayımızı Ömer Ekici  Akçadağ’da sevilen bir sima. Ve inanıyorum ki Akçadağ hemşerisine sahip çıkacaktır.

MHP Malatya Milletvekili Ömer Ekici sabahın ilk ışıkları ile birlikte ,motaş şoförlerini ziyaret ederek onlara teşekkür etti. Ekici, “Sabahın ilk ışıklarında halkın işe , okula yetişme telaşına ortak olan Motaş şoförlerimizi sabahın ilk ışıklarıyla ziyaret ettik. Ziyaretimizin onları memnun ettiği Göstermiş oldukları ilgiden belli oluyordu.”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme