Ak Parti Skm Açılışlarına Yoğun İlgi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesinde Feyzi Çakmak, Yıldızbağları, Esentepe, Harput, Çarşı ve İzzetpaşa Mahallesi esnaflarını gezdi.

Cem Evi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mücahit Yanılmaz’a ilgi oldukça yoğundu.

 BAŞKAN YANILMAZ AK PARTİ REKOR OY ALACAKTIR

Başkan Yanılmaz’ın seçim çalışmaları daha sonra  Rızaiye, Nailbey, Kültür, Akpınar, Sarayatik, Rüstempaşa, Abdullahpaşa mahallelerinde Seçim Koordinasyon Merkezleri açılışları ile devam etti.

Açılış programlarına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar ve Şahin Şerifoğulları ile hemşerilerimiz katıldı.

“FİİLİ İCRAATLARIN BAŞLADIĞI BİR DÖNEMDEYİZ”

Açılışlarda konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını mitinge çevirdikleri için katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Mücahit Yanılmaz, “24 Haziran’a çok bir zaman kalmadı. Artık sözlerin yavaş yavaş bittiği fiili icraatların başladığı bir dönemdeyiz. İnanıyorum ki 24 Haziran’da sizler zalimlerin korkulu rüyası olan mazlumların güveni olan Recep Tayyip Erdoğan'ı en yüksek oyla Cumhurbaşkanı yapacaksınız. Tabii aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarını da inşallah Elazığ'dan 5 de 5 yaparak meclise göndereceğiz inşallah. 24 Haziran seçimlerinin Elâzığ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.”şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme