Aile Arasında Zirveye Çıktı

Yılın en iyi dördüncü açılışını yaptı …

Bu hafta sonu toplamda yaklaşık 1,3 milyon seyirci sinema salonlarını doldururken, vizyona yeni giren Aile Arasında 504 bin 24 seyirciyle gişenin zirvesine çıktı.  Interpress’in Box Office Türkiye verilerinden derlediği bilgilere göre daha şimdiden toplam seyirci sayısının 64 milyonu geçtiği belirlenirken senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı ve Demet Evgar ile Engin Günaydın'ın başrollerini paylaştığı Aile Arasında, yılın en iyi dördüncü açılışına imza atarak  büyük bir iş başardı.

Medyaya sinema ile ilgili yılbaşından bu yana 370 binden fazla haber yansırken son beş haftanın lideri olan Ayla hafta sonunu 308 bin 830 seyirciyle ikinci sırada tamamladı. Şimdiden toplamda 4 milyon 106 bin 318 seyirciye ulaşan film, Babam ve Oğlum ile G.O.R.A  gibi yapımları geride bırakarak tüm zamanların en çok izlenen dokuzuncu filmi oldu.

Vizyona girdiğinden beri başarılı performansını sürdüren Yol Arkadaşım, hafta sonu 118 bin 884 seyirciyle üçüncü sırada yer aldı. Salonlarda ikinci hafta sonunu tamamlayan Kardeşim Benim 2 hafta sonu 108 bin 200 seyirci tarafından izlenirken, Justice League: Adalet Birliği ise 67 bin 93 seyirciyle listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Bakmadan Geçme