Ağbaba'dan Adalet Vurgulu Bayram Mesajı

'ADALET OLMAZSA HİÇ BİR BAYRAMI AĞIZ TADIYLA KUTLAYAMAYIZ'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ağbaba, Adalet Yürüyüşünün Ramazan Bayramı’nda da devam edeceğini belirterek “Biz, bu topraklara adalet gelmezse hiçbir bayramın ağız tadıyla kutlanmayacağını  biliyoruz. Bu yüzden 80 Milyonun ihtiyacı olan mutlu ve huzurlu bir Türkiye için yollardayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında ‘Adalet’ vurgusu yapan Ağbaba, “Türkiye’de asıl bayram barışın, dostluğun, kardeşliğin hakim olduğu zaman, tarafsız ve bağımsız adaletin işlediği zaman kutlanacaktır.  Biz yurttaşlarımızın bu özlemlerinin son bulduğu bir Türkiye için mücadele ediyoruz” dedi


“Adalet Yürüyüşümüzü bu ülkede adalet bekleyen, geçmişte adaletsiz uygulamalardan etkilenen, gelecekte adalete ihtiyacı olan tüm yurttaşlarımız için, 80 Milyon için gerçekleştiriyoruz.”diyen Ağbaba, “ Bu yürüyüş ‘Herkes için adelet’  isteyenlerin yürüyüşüdür. Farklı düşünen, farklı konuşan, farklı yazan her kişinin kendisini özgürce ifade edebildiği, adaletin kişilere göre değil toplumun tamamına eşit yaklaşabildiği bir ülke özlemi için gerçekleştirilen yürüyüştür” dedi.

Ağbaba, Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu kaydederek “Ramazan  Bayramı’nın  ülkemize güzellikler getirmesini diliyor, tüm halkımızın bayramını kutluyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme