ABYB'den MHP Kadın Kollarına Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Malatya Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret etti.

ABYB Yönetim Kurulu üyeleri iade- i ziyaretlere başladı.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt  ziyarette ,Mhp Malatya Kadın Kolları Teşkilatının genel durumu ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve fikir  alış verişin de bulundu.

Ziyareti değerlendiren Mhp Malatya Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek, ziyaretten çok memnun olduklarını dile getirdi. Çiçek“Şube Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile  diyaloglarımız samimi bir çerçevede devam etmektedir’’diye belirtti.
Basının önemine de değinen Başkan Çiçek, "Yaptığınız iş çok kıymetli. Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşanan olaylar ve gelişmeler konusundaki bilgilere, her gün kolayca ulaşabilmemizi sağlayarak kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi oluyorsunuz. Doğru, ilkeli ve tarafsız haber anlayışıyla aynı zamanda halkı bilgilendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli görevleri de yerine getiriyorsunuz" dedi.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme