ABYB Yönetiminden Başsavcıya Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ,İlimize yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Malatya’nın her yönüyle önemli bir  şehir olması ve Türkiye’ye örnek teşkil edecek projelerle gündeme gelmesinin sosyal ve kültürel anlamda büyük önem taşıdığını dile getiren (Abyb)Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’’ bu durum özellikle göçü tetikleyerek İlimizin demografik yapısını değiştirmiştir’’dedi.

Başkan Yavuzkurt’’adeta bir cazibe merkezi olan İlimiz de huzur ve güvenli bir hayat hepimizin en büyük arzusudur. Elbette ki güven ve huzurun tesisinde birinci görev güvenlik güçlerine ve yargıya düşüyor. Ancak, İlimizin sivil dinamikleri olarak kurumlara destek olmak ve onların görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmesi için ortam oluşturmak da bizlerin mutlak görevidir. Bugüne kadar güvenlik güçlerimizin ve adalet sisteminin yanında yer aldığımız gibi, bundan sonra da polisimizin, savcımızın, hâkimimizin yanında olacağız’’. diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Muhammet Savran, nüfusu ve ekonomik potansiyeli ile dikkat çeken Malatya’da  görev yapmanın kendisi için gurur verici olduğunu söyledi. Güvenlik güçleri ve İlin sivil dinamikleri ile iş birliği halinde olacaklarını belirten Savran “Sizlerin desteği bizi motive edecektir ve  Birliktelik, toplumumuzun bekası ve gelişmesi açısından oldukça önem teşkil etmektedir’’dedi.

Bakmadan Geçme