Abisi Tarafından Öldürülen Tuğba Malatya'da Toprağa Verildi

3 gün önce babası ve ağabeyi tarafından, beraber olduğu şahısla birlikte öldürülen genç kızın cenazesi memleketi Malatya'da toprağa verildi.

3 gün önce  babası ve ağabeyi tarafından, beraber olduğu şahısla birlikte öldürülen genç kızın cenazesi memleketi Malatya’da toprağa verildi. Tuğba Y,'ninölmeden saatlerce önce sosyal medya  hesabından paylaştığı son mesajı ise tüm sevenlerini üzdü.

Kırklareli’nde 3 gün önce  meydana gelen olayda, ailesinin tüm uyarılarına rağmen,  Caner A. adlı şahısla görüşmeye devam eden 22 yaşındaki Tuğba Y, Caner A ile beraber Kırklareli’nde yaşamaya başladı. Bu yaşananlara tepki gösteren genç kızın babası 53 yaşındaki Abdulkadir Y. ile kardeşi 30 yaşındaki Abdulvahap Y., Kırklareli’ne giderek, kendisinin ikna etmeye çalışsa da bunu başaramadı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından genç kızın 30 yaşındaki kardeşi Abdulvahap Y., yanında getirdiği tabancasını çıkardı ve kız kardeşi Tuğba Y. ile Caner A.’yı vurdu. Yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan sevgililer Tuğba Y. ile Caner A. doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler. Tuğba Y. öldürülmeden satlerce sosyal medya hesanından "Beddua etmeyi hiç sevmem ama dilerim hayat kulaklarını "yanındayım" sözüne muhtaç eder. Dilerim gözünü kör eden vicdanını ezen her boşluğun içinde beni ararsın.." mesajını paylaştı.

Olaydan hemen sonra otomobil ile kaçmak isteyen katil baba ve oğlu ise kısa bir süre sonra yakalanarak göz altına alındılar. Kız kardeşini öldüren Abdulvahap Y. poliste verdiği ilk ifadesinde, “Kız kardeşimin kötü yola düşeceğini düşündüğüm için vurdum” dediği öğrenildi. Sorgularının ardından baba ve oğul mahkemece tutuklandılar. 22 yaşındaki Tuğba Y'nin cenazesi getirildiği memleketi Malatya'da  Perşembe günü Şehir Mezarlığı’nda  toprağa verildi.

KIZLARINI ALMAYA GİTTİLER

Aile yakınları ise hayatını kaybeden kızın, zorla Kırklareli’de tutulduğunu, kendilerininde polise kayıp başvurusu yaptıklarını ve bununla ilgili belgelerin de bizde mevcut olduğunu söylediler. genç kızı orada zorlu tutulduğunu ifade eden aile yakınları, ailenin Kırklareli’ne kızlarını almaya gittiklerini, öldürme kastının olmadığını ve yanlışlıkla kızın olayda öldüğünün dile getirdiler.

Bakmadan Geçme