Abant'ta Uluslararası Farkındalık Festivali Yapılıyor

Dünya Değişim Akademisi'nin Bolu-Abant'ta düzenlediği Uluslararası Farkındalık Festivali 29 eylül Cumartesi günü başladı.

Dünya Değişim Akademisi’nin Bolu-Abant’ta düzenlediği Uluslararası Farkındalık Festivali 29 eylül Cumartesi günü başladı.  2 gün sürecek haftasonu organizasyonu  30 eylül akşamına kadar sürecek. Etkinlik Abant gölü ve çevresinin muhteşem doğal güzellikleri içerisinde, göl kenarında bir otelde düzenleniyor.

İki gün boyunca yapılacak farkındalık çalışmalarına toplamda 400 kişinin katılacağı belirtildi. Tüm Türkiye’den ve yurtdışından gelen katılımcılar 8 farkındalık çalışmasına katılacaklar. Festivale ABD, Fransa, Almanya, Bulgaristan, İngilltere, Çek Cumhuriyeti, Japonya’dan gelenlerin yanısıra Irak’tan katılımcı da var.

Dünya Değişim Akademisi’nin “Değişimin Ritmine Katıl” teması ile organize ettiği Festival, kendini geliştirmek isteyenleri, değişim için hiçbir zaman geç değil diyenlere, dünyada uygulanan en güçlü değişim tekniklerini sunuyor. Temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma, konsantrasyon, derin gevşeme, Korku Kontrolü, Öfke Kontrolü, Kıskançlık Kontrolü, Depresyonu Aşma, Stresten Arınma, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme Sanatı, İlişki Sanatı gibi pek çok programa yönelik uygulamalar pratik ve teorik sunumlarla aktarılacak. Ayrıca kişisel gelişime yönelik kitaplara ulaşma imkanı olacak.  

Çalışmalarin bireysel gelişime yönelik yapılacağı, kişinin aşamadığı pek çok engelin farkına varmasını, aşmasını ve yaşamına yön vermesini sağlayacak farkındalık yaratan teknikler uygulanacağı belirtildi. Her yaştan katılımcının olduğu Festivalde çalışmalar açık havada, göl kıyısında başladı. Katılımcıları, Türkiye’nin gözbebeği Abant tabiat parkında spor, dinlenme ve farkındalık dolu bir haftasonu bekliyor.

Yetkililer Bolu çevresinden de günebirlik katılımcıların olduğunu belrittiler.

Katılmak İsteyenler İçin: 0533 251 75 83

Bakmadan Geçme