A. Adayı Mimar Hilal ACI Hızlı Başladı

AK Parti'nin aday adaylarından Mimar Hilal ACI temayül öncesinde şehirde adım atmadık yer bırakmıyor.

AK Parti’nin aday adaylarından Mimar Hilal ACI  temayül öncesinde şehirde adım atmadık yer bırakmıyor.

AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Mimar Hilal ACI resmi müracaatının ardından temaslarına hız verdi. İlk olarak Malatya Merkez çalışmalarına başlayan A. Adayı Mimar Hilal ACI daha sonra Arapgir, Hekimhan, Arguvan, Kuluncak,  ilçe teşkilatını ziyaret ederek temaslarına devam eden Mimar Hilal ACI, bugünde Yazıhan ilçe teşkilatında temaslarda bulundu.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Meclis Üyesi Kadir Yoldaş, AK Parti Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, Kadın kolları Başkanı Hediye Güler, Gençlik kolları ve partililerle bir araya gelerek hedeflerini anlatan Mimar Hilal ACI konuşmasında şunlara değindi “Ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Bir taraftan Türkiye’ye zarar vermek isteyenlere karşı koyacak diğer taraftan da milletimizin daha mutlu yaşaması için her türlü çabayı göstereceğiz. Cesaret gösteremeyenler esarete mahkum olur. Biz cesur ve kararlı adımlarla Malatyamızın ve Türkiye’nin başarısı için seferber olacağız” diye konuştu.

AK Parti Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş ise konuşmasında, A. Adayı Mimar Hilal ACI’ya çıktığı yolda başarılar dileyerek, “Kendisine hayırlı uğurlu olsun diliyoruz. Memleketimize, ülkemize ve şahsına hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Allah utandırmasın” diye konuştu

Bakmadan Geçme