86 Muhtar'ın İmzasıyla Gürkan'a Destek

31 Mart yerel seçimler öncesi, Battalgazi Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan'a destek her geçen gün artmakta..

31 Mart yerel seçimler öncesi, Battalgazi Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan'a  destek her geçen gün artmakta..

Yeşilyurt ilçesinde Muhtar olan ve şimdi de AK Parti Yeşilyurt'tan meclis Üyesi A.Adayı olan Ahmet Ulukaya ve 4 dernek başkanı ile 86 muhtar imza toplayarak, Büyükşehir için Selahattin Gürkan'a destek olacaklarını bildirdi. Yeşiltepe Fatih mahallesinde muhtar olan ve şimdide AK Parti'den Yeşilyurt belediye meclis üyeliğine aday adayı olan Ahmet Ulukaya , "Battalgazi Belediyesinde büyük hizmetleri olan, yapmış oldukları hizmetler çercevesinde, Tarih ve kültürel anlamda Malatya'yı Dünya'ya tanıtan, projeleri sadece Malatya'da değil, tüm Türkiye'de ses getiren Selahattin Gürkan Başkanımıza destek amaçlı 80 muhtar imzası ile destek olduğumuzu belirtmek isterim.Ve inanıyorumki, Sayın Başkan Büyükşehir Belediyesine de rekor bir oyla gelecek ve Malatya'nın çehresini değiştirecektir. Her kesimin ve kesitin takdir ettiği Gürkan başkanımızın bizlerde yanında olmak adına, 4 dernek başkanı ve 86 muhtarımız ile birlikte  yazılı bir açıklama yaparak 31 Mart  yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesinde Selahattin Gürkan'ı destekleyeceğimizi kamuoyuna bildiririz"ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme