8. Uluslararası İstanbul Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı PROHUNT sona erdi

2-5 Mayıs 2019 tarih aralığında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen 8. Uluslararası İstanbul Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı, 6 Mayıs Pazar günü sona erdi.

2-5 Mayıs 2019 tarih aralığında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 8. Uluslararası İstanbul Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı, 6 Mayıs Pazar günü sona erdi.

Sektörel bir derginin Genel Yayın Yönetmeni Ticari Danışman Abdullah Koçoğlu’nun açıklamasına göre; katılımcı oranında her yıl biraz daha düşüş yaşandığı belirtilen fuara, bu yıl ilginin kamuoyu beklentisine oranla düşük kaldığı gözlemlendi.

Koçoğlu yaptığı açıklamada, “Sektörden bir gözlemci olarak, İstanbul Prohunt Fuarı’nın her yıl belli oranda ziyaretçi kaybı yaşadığına şahit oluyoruz. Fuarın, bu sene dünyanın en prestijli fuarları arasında yer alan 14. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı olan IDEF’19 ile çakışan tarihlerde planlamasının ise en büyük hata olduğunu düşünüyoruz. Geride kalan yıllarda tarafsız bir bakış açısı ile eleştirdiğimiz yönetim politikası ve en önemlisi de ziyaretçi sayısındaki azalma sebebiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da katılmayı arzulamadığımız fuarın başarıya ulaşmasını ve Türkiye için önem arz eden bütünlüğünü koruyabilmesini temenni ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme