31 Mart yerel seçimleri sadece bir yerel seçim değil, bir beka meselesidir

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık,

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “15 Temmuz hain darbe girişiminde başarılı olamayalar ülkemizde ekonomik darbe yapmak istediler, bunu da başaramadılar. Şimdi tek hedefleri 31 Mart yerel seçimleridir. O nedenle 31 Mart yerel seçimleri sadece bir yerel seçim değil, bir beka meselesidir.” dedi.

Milletvekili Çalık, Yeşilyurt ilçesinin Şahnahan Mahallesinde ziyaretlerde bulundu.

Beraberindeki partililerle birlikte Şahnahan Eski Belediye Başkanı Murtaza Şimşek'i ziyaret ederek bir süre görüşen Çalık, esnaflarlada bir araya gelerek sohbet etti.

Çalık, Yeşilyurt Belediyesi Şahnahan Yeşil Konak Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerlede bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden Çalık; “Her genel ve yerel seçim öncesi yürütülen algı operasyonlarını hiçbir zaman vatandaşımız dikkate almadı. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yürütülen algı operasyonları da boşa çıkacaktır.  Cumhur ittifakı ile milletimizin emrindeyiz. 31 Mart yerel seçimleri sadece bir yerel seçim değildir. Ülkemizin istikbali ve istikrarı için, bekası için yerel seçimleri önemli görüyoruz. 15 Temmuz hain ve alçak darbe girişiminde başarılı olmayanların siyasi kriz çıkartmak için, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakının güç kaybetmesini sinsice beklediklerini görüyor ve biliyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde başarılı olamayalar ülkemizde ekonomik darbe yapmak istediler, bunu da başaramadılar. Şimdi tek hedefleri 31 Mart yerel seçimleridir. O nedenle 31 Mart yerel seçimleri sadece bir yerel seçim değil, bir beka meselesidir.” dedi.

Çalık, “31 Mart yerel seçimlerinde Malatya’da da rekor bir oy alacağız. Cumhur İttifakı Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da da başarılı olacaktır.  Ancak; her yerel seçim öncesi Malatya’da sahneye konan algı operasyonlarını yapanları, yürütenleri, perde arkasında olanları biliyoruz. Bu algıları yürütenler hiçbir zaman AK Partili olmadılar. Malatya hiçbir zaman bu algı operasyonlarına prim vermedi, vermeyecek.  AK Partili olanların adresi AK Parti’dir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarının partisi AK Parti’dir.  AK Partililer,  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a daha fazla güç ve destek verilmesi gereken çok önemli bir dönemde partisi, lideri ve ülkesi için çalışır.”  ifadelerini kaydetti.

Bakmadan Geçme