31 Mart'tan sonra istikrar devam edecek

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "31 Mart seçimi neden çok önemli, seçimlerden sonra en az 4,5 yıl seçim olmayacak. Bu süre zarfında kesintisiz hizmet yapacağız. Aynı zamanda 31 Mart'tan sonra istikrar devam edecek" dedi.

Milletvekili Çalık, Cemal Gürsel Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar ile mahalle toplantısına katıldı.

Mahalle toplantısında konuşan Çalık, 6 Mart'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14.30'da Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanında Malatyalılarla buluşacağını ifade ederek, "6 Mart'ta Malatya'ya bir misafir geliyor. Avrupa'nın fatihi dünyanın fatihi, ülkemizin lideri Cumhurbaşkanımız, devlet başkanımız, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan Malatya'ya geliyor. Cemal Gürsel mahalleli bütün hemşerilerimizle birlikte bir kez daha Cumhurbaşkanımıza ev sahipliği yapacağız" diye konuştu.

Ak belediyecilik hizmetlerinin 31 Mart'tan sonrada tüm hızıyla devam edeceğini ifade eden Çalık, "Cemal Gürsel mahallemize, Yeşilyurt Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanlarımız, getirilmesi gereken bütün hizmetleri getirdi. Yeşilyurt'un Çınarı, Mehmet Çınar başkanım sizlerin oylarıyla Allah nasip ederse tekrar 31 Mart'ta belediye başkanı seçilecek. Yüksek inşaat mühendisi Mehmet Çınar kardeşimiz; "hizmette durmak yok yola devam" diyerek hizmetleri size getirmeye devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Selahattin Gürkan, Battalgazi'de yapmış olduğu hizmetlerle herkesin takdirini kazandı. Nasip olursa Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde hepimize hizmet verecek" dedi.

Milletvekili Çalık, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine de değinerek, "31 Mart seçimi neden çok önemli, seçimlerden sonra en az 4,5 yıl seçim olmayacak. Bu süre zarfında kesintisiz hizmet yapacağız. Aynı zamanda 31 Mart'tan sonra istikrar devam edecek. Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları da sizlerin vereceği destek ve dualarla uluslararası güçlere, terör örgütlerine bir mesaj vermiş olacağız" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme