31 Mart'ta sandıkları patlatacağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'ta güçlü bir destekle sandıklardan çıkarak, Battalgazi'ye en güzel şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'ta güçlü bir destekle sandıklardan çıkarak, Battalgazi'ye en güzel şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

Osman Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Eskimalatya'da düzenlenen kahvaltıya katılan Güder, ardından Akpınar'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için destek istedi.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, daha sonra Battalgazi Belediyesi tarafından Nikah Sarayı'nda düzenlenen '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' etkinliğine katıldı.

Burada konuşan Güder, "31 Mart'ta sandıkları patlatacağız. Kadın kollarımız gerçekten çok iyi çalışıyor. Sizlerden ricam 31 Mart'a kadar gece gündüz demeden çalışmanızdır. İnşallah ilçelerde bizim elimiz, büyükşehirde de Selahattin Gürkan başkanımızın eli ne kadar güçlü olursa, sandıktan ne kadar yüksek bir oy oranıyla temsil edilirsek, bu oy oranını sizlere hizmet olarak geri dönüştürmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, mahalle toplantıları kapsamında Orduzu Elmasuyu, Alişar ve Hatunsuyu Kıraç Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Güder, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimlerinin gerek Malatya gerekse de ülke için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı olarak bu yarıştaki yerimizi aldık. Bu yarışta yerimizi alırken, AK Parti çatısı altında aldık. Bazıları gibi AK Parti'ye gidip, bize yer vermediklerinde başka bir çatı aramadık. 2001'de AK Parti kurulduğunda bu çatı altında yer aldım, hizmet etmeye çalıştım. Partimiz bize hangi görevi verdiyse, o görevi bugüne kadar yaptım" dedi.

Battalgazi'ye hizmet etme adına yola çıktıklarını dile getiren Güder, "Büyük Battalgazi'de birçok esere imza atıldı. En yakın örneği engelsiz yaşam merkezi. 'Orduzu'muz bizim için çok önemlidir' dedik, çınarın orada çok güzel bir park Orduzu'ya kazandırılmış oldu. Yaşam merkezi, İspendere, surların ayağa kaldırılması birçok esere Selahattin Gürkan başkanımızla beraber gece gündüz çalıştık" ifadelerini kullandı.

Güder, Battalgazi'de nice güzel günleri hep birlikte göreceklerini kaydederek, "Orduzu'da bugüne kadar çok yüksek destek aldık. 31 Mart'ta da bu desteğin artarak devam etmesini istiyoruz. Büyükşehirde Selahattin Gürkan, Battalgazi'de de bizi en yüksek oy oranıyla desteklemenizi arzu ediyoruz. Siz, bizi desteklediğiniz müddetçe bizim elimiz güçlü olacak ve biz bugüne kadar örneği olduğu gibi yapmış olduğumuz hizmetleri bundan sonrada sizlere getirme adına elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme