24 saat açık kütüphane

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, öğrenci kenti ilçede eğitim hizmetlerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, seçildiği takdirde öncelikli hedeflerinden birisinin eğitim seferberliği olduğunu bildirdi. Başkan Adayı Şimşek, okuma alışkanlığını ve kitap sevgisini artırmak için günün her saatinde hizmet verecek kütüphane kuracaklarını açıkladı.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli seçim çalışmalarını sürdürürken geleceğe dönük projelerini de açıklamaya devam eden Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, şunları söyledi:

EĞİTİME ÖZEL ÖNEM…

“Gölbaşı’mız bilindiği gibi bir eğitim şehri. Ankara ve Gazi Üniversitesi’nin çeşitli fakültelerinde 25 bini aşkın öğrencimiz eğitim görüyor. Bu gerçeği ve ilçemizin genç nüfusunu gözönüne alarak eğitime özel bir önem vereceğiz.

Bu amaçla ilçemizde öğrencilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın kitap sevgisini artırmak, kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak istiyoruz. Bunun yolu da, kütüphane kültürünü yaygınlaştırmaktan geçiyor. Kıymetli Gölbaşılı hemşehrilerimizin seçimlerde bizi tercih etmeleri durumunda konforlu ve işlevsel alternatif bir çalışma ve sosyal alan olarak 7/24 açık kütüphanelerin yanı sıra, ders çalışma ve etüt merkezleri kurulmasını amaçlıyoruz.”

Bakmadan Geçme