24 Haziran'da iki evet vereceğiz

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık,

  Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 24 Haziran'da durmak yok yola devam diyeceğiz" dedi.

Çalık, AK Parti Kadın Kolları tarafından Kernek Şelale'de düzenlenen Usta Öğrenciler programına katıldı.

Programda konuşan AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, "24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemi; 16 Nisan referandumuyla değiştirdiğimiz hükümet sisteminin hayata geçirilecek olmasıdır. Yeni sisteme geçiş için erken seçime gidilmesi; ülkemizin önündeki belirsizliklerin bir an önce açılması, ülkemizin geleceğine yönelik kararların daha güçlü ve hızlı alınabilmesi içindir. Vakit, AK Parti vakti" dedi.

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise usta öğreticilerin en büyük hedefinin üretmek, çalışmak, yorulmadan hizmet üretmek olduğunu ifade etti.

Çalık, usta öğreticilerin Halk Eğitim Kursu açtıkları yerler ile Milli Eğitimin ulaştığı en ücra yerlere kadar hizmet götürdüklerini belirterek, "Toplumun eğitilmesi, öğrenime açık olan insanlarımızın da bu eğitime tabi tutulmasını sizler sağlıyorsunuz. Zor şartlar altında bunu sağladığınızı biliyoruz. Halk eğitim usta öğreticilerimiz geçmiş dönemin şartları gibi değil" dedi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'yi kurarken önce milletin gönlüne girdiğini dile getiren Çalık, "O günden bugüne hiç milletin gönlünden çıkmadı. Nerede mazlum, mağdur birisi varsa onların sorunlarını çözmek için mücadele ettik, etmeye de devam ediyoruz. Hiç kimsenin hakkını yememek üzere gayret ediyoruz. Bir milyon taşerona kadro verdik. Ailesiyle birlikte 4 milyon insan kendisini güvence altında hissedecek. Usta öğreticilerimizin çalışma şartları ve koşulları çok sıkıntılıydı. Sizin taleplerinizi bakanımızla konuşacağız. Milletimizin sesine her daim kulak verdik. Cumhurbaşkanımıza da, Başbakanımızı da taleplerinizi ileteceğiz" şeklinde konuştu.

Çalık, 24 Haziran'da iki önemli seçimin olduğuna dikkat çekerek, "Bu iki önemli seçimde iki evet kullanacağız. Birinci evetimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için, ikinci evetimiz ise başkomutanımızın yol arkadaşları, milletimizin hizmetkarları AK Parti milletvekilleri için olacak. Durmak yok yola devam edeceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme