24 Haziran'da güçlü bir meclise ihtiyacımız var

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır,

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, "Dünyada böyle bir mütevazi lider yok. Ülkesi ve ülkenin geleceği adına tüm dünyaya meydan okuyabilecek güçte yürekli olan bir lider. Allah başımızdan eksik etmesin. 24 Haziran'da güçlü bir meclise ihtiyacımız var" dedi.

Çakır, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler kapsamında Tevfik Temelli Caddesi esnafını ziyaret ederek, Salköprü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

  AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, ilk olarak Tevfik Temelli Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnaflardan 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerde destek isteyen Çakır, vatandaşlarla da sohbet etti.

  Çakır daha sonra Salköprü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle toplantısında konuşan Çakır, Malatya'da çok önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

  Malatya'nın her noktasına dokunduklarını kaydeden Çakır, "Büyükşehir olduktan sonra 2 bin 400 kilometre asfalt yaptık. Cidden büyükşehirler içerisinde rekor denilebilecek bir çalışma. 480 kilometrede yeni yol açtık. Bir bu kadarda stabilize çalışmalar yapıldı. Sadece merkez değil, ilçelerimizin altyapısında da çalışmalar yaptık. Bir ilçede 10 milyon ile 30 milyon arasında altyapı yatırımı yapıldı" diye konuştu.

  Çakır, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerin Türkiye için dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "24 Haziran'da güçlü bir Türkiye, güçlü bir cumhurbaşkanı ve güçlü bir meclis için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha güçlü bir destek vereceğiz. Şimdi 'diktatör ve tek adam' dedikleri; bir fakirin sofrasında oturan, bir hastayı ziyaret eden, engelli vatandaşlarımızla gözyaşı döken, bir taksi duracağına giden, öğrencinin sofrasına oturan bir lider. Dünyada böyle bir mütevazi lider yok. Ülkesi ve ülkenin geleceği adına tüm dünyaya meydan okuyabilecek güçte yürekli olan bir lider. Allah başımızdan eksik etmesin. 24 Haziran'da güçlü bir meclise ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımız tek başına gitmemeli, Malatya'da da güçlü bir destekle Türkiye genelinde güçlü bir meclisin oluşması gerekiyor."

 

 

Bakmadan Geçme