1948'den Günümüze Pasta Dondurma Makinesi Üretiyor

Kahramanmaraş'ta babadan oğula üreten sanayicilikte 60 yılı aşkın 'şehrin altın markası' olmayı başaran Gürdal Makine ürettiği pasta, dondurma makine ve gereçlerini Marmara Bölgesi başta olmak üzere yurdumuzun dört bir köşesine ve yurtdışına ihraç ediyor.

Kahramanmaraş’ta babadan oğula üreten sanayicilikte 60 yılı aşkın “şehrin altın markası” olmayı başaran Gürdal Makine ürettiği pasta, dondurma makine ve gereçlerini Marmara Bölgesi başta olmak üzere yurdumuzun dört bir köşesine ve yurtdışına ihraç ediyor.
İstanbul’un Anadolu yakasında Maltepe ilçesi Bağdat Caddesi üzerinde showroom’unda yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Gürdal Dondurma Makinelerini şehrin altın değerlerini tanıyalım programı kapsamında ziyaret eden 46tv genel koordinatörü #maraşgezgin programı sunucusu Eyüp Kadir Kılcı şirketin ikinci kuşaktan genel müdürü Hacı Mustafa Gürdal ile görüştü.

“ Hacı Mustafa Gürdal biz dondurma şehrinin makine ve gereçlerini de üreten bir şehrin altın değerleriyiz ”

İstanbul’da Kahramanmaraşlı iş dünyasının değerlerini ve bürokratlarını ziyaret ederek tanış olan ve tanıtan Maraş Gezgin programı yapımcı sunucusu Eyüp Kadir Kılcı’nın Gürdal Dondurma Makineleri ziyaretinde öncelikle Kahramanmaraşlılık konuşuldu. Şirketin genel müdürü Hacı Mustafa Gürdal nazik ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede sektör firmaları ve fuarlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Yaşadığınız bir şehir de cadde kenarında dondurma satan bir esnaf gördüğünüzde mutlaka fıçı üzerinde Gürdal Dondurma Makinesi Made İn Kahramanmaraş yazısıyla karşılaşırsınız. Biz gurdalmakine.com olarak tabii sadece dondurma tezgâhlarında değil, pastanelerde sıcak ve soğuk makinelerini de üretiyoruz. Dondurma dolaplarında Maraşmatik, fırınlarda Fırınmatik ve Gürdal Makina imzasıyla Kahramanmaraş’ta fabrikamızda üretimini yaptığımız ürünlerimizle karşılaşabilirsiniz. Şehrin dondurma üretiminde önemli bir konuma sahip ASMAY Dondurma da yine Gürdal aile şirketlerimizden biridir, dedi. İstanbul Marmara Bölge temsilciliğini de kendilerinin yaptığını söyledi. Sektöre yönelik yurtdışı ve yurtiçi tüm fuarlara katıldıklarını ifade eden Hacı Mustafa Gürdal biz dondurma şehrinin makine gereçlerini de üreten bir şehrin altın değerleriyiz dedi.

2019 Yaz sezonu başında Marmara bölgesinde dondurma tezgâhına, dolabına, fıçısına ihtiyaç duyan esnaf, cafe ve restoran işletmecilerimizin dün olduğu gibi bugünde yanlarındayız dedi. Hayırlı bir sezon olmasını dilediğimiz Hacı Mustafa Gürdal ağabeyimize bize Maltepe Bağdat Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Maraşlı Et Lokantasında öğle yemeği sürprizi yaptı. 46TV ailesi olarak jestinden dolayı ve bir başka hemşehrimiz ile bizi tanış eylemesinden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz.

Bir sonraki yazı dizimizde başka bir hemşehrimizi sizinle tanıştırmak istiyoruz.İstanbul da instagram.com/marasgezgin adresimizi takip ederek bizimle iletişim kurabilirsiniz.Sizinle de tanış olmak isteriz. Lütfen gazetemizin sizler için hazırlamış olduğu bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı unutmayınız.

Bakmadan Geçme