'Kurşun Asker' Defilesi

ÜNLÜ TASARIMCI EMRE ERDEMOĞLU 'KURŞUN ASKER' KOLEKSİYONUNU GÖRKEMLİ BİR DEFİLE İLE TANITTI

Ünlü tasarımcı Emre Erdemoğlu, Mercedes Benz Fashion Week İstanbul Sonbahar/Kış 2018 kapsamında “KURŞUN ASKER” adını verdiği, Lila ve turuncunun, mor ile buluştuğu 2018 Kış koleksiyonunu muhteşem bir defile ile tanıttı.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Sonbahar/Kış 2018 kapsamında gerçekleşen Emre Erdemoğlu defilesi İstanbul’da iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarının katılımıyla gerçekleşti.

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin düzenlediği EİB Moda Tasarım Yarışması'nın moda sektörüne kazandırdığı Emre Erdemoğlu’nun 2018 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda Kurşun Asker'in dramatik hayat hikayesini koleksiyonuna işlemiştir.Tüm detaylarda kurşun asker figürünü ve hikayede geçen diğer ana karakterleri telkırma nakış ,baskı ve dokuma tekniği ile koleksiyonunun bütününde kullandı.Her sezon farklı karakterleri koleksiyonlarına işleyen tasarımcı, bu sezon da çocukluğunun romanını farklı bir anlatım şekliyle siz moda severlere sunuluyor.

Military formların sokak stiliyle birleştirildiği koleksiyonda, Oversize formda kabanlar, print desenli kimonolar, röpteşambır formlar,tel kırma nakışlı military ceketler,jilet görünümlü temiz bitimler,uçuşan trençkotlar ,lila rengi uzun el örmesi saçaklı kemerlerdefilede sıkça karşılaştığımız detaylar arasında yer alıyor.

Gelecek sezon İtalya’da deri koleksiyonunu sunacak olan tasarımcının muhteşem defilesini, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Gökhan Türkmen, Keremcem, Buray, Rober Hatemo, Zeynep Mansur gibi ünlü isimlerin yanısıra büyük bir davetli kitlesi izledi.

Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı, Emre Erdemoğlu’nun defilesinde özel konuk olarak defilenin kapanışını yaptı.

Koreografisini Öner Evez ve Yakup Biçer’in üstlendiği defilenin müziklerini Oben Budak hazırlarken, styling de Alexander Kokoskeriya ile çalışan başarılı modacı davetlilerden tam not aldı.

Bakmadan Geçme