'Biz Anadoluyuz Projesi' İle 180 Öğrenci Edirne'ye Uğurlandı

'Biz Anadoluyuz Projesi' kapsamında Erzincan da 180 öğrenci Edirne ili'nde düzenlenecek olan etkinliklere katılmak üzere ilimizden uğurlandılar.

"Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Erzincan da 180 öğrenci Edirne ili’nde düzenlenecek olan etkinliklere katılmak üzere ilimizden uğurlandılar.

İçişleri Bakanlığı 180 günlük Eylem Planı doğrultusunda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki 21 ildeki 15 yaş ve altı 50 bin çocuğun, ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmeleri sağlanarak, iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması, çocuklar arasındaki kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, kardeşlik ve huzura katkı sunulması amacıyla,  ilimizdeki okullarda daha önce il dışına çıkamamış dar gelirli ailelerin çocuklarını "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında 10-11-12 Ekim 2017 tarihlerinde Edirne ili´nde düzenlenecek etkinliğe götürdü.

"Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında ilimizden 180 öğrenci, 14 öğretmen refakatinde 10-11-12 Ekim 2017 tarihlerinde Edirne ili´nde düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere ilimizden hava yolu ile yolculandı.

Tespit edilen 180 öğrenci, Vali Yardımcısı Vekili Sayın Fatih Acar, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, İl Millî Eğitim Müdürü Yardımcısı Mutlu Mayda, Şube Müdürleri ve veliler tarafından Erzincan havaalanından uğurlandı.

Bakmadan Geçme